Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ представила свої найбільші проєкти на Форумі кар’єри в УКУ

Читай також

  • Про гідність дитини мовою мистецтва — підсумки проєкту «SAFEGUARDING. Безпека дитини в середовищі церкви»
  • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
  • Відбулися IV дні формування для молоді
        • Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ представила свої найбільші проєкти на Форумі кар’єри в УКУ

          Кілька десятків молодих людей у межах Форумі кар’єри, що проходив в Українському Католицькому Університеті, мали можливість ознайомитися з наймасштабнішими проєктами, які реалізовує Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, а також залишити свої контакти, щоб стати волонтерами чи спробувати свої сили в реалізуванні різних подій Комісії.

          Серед проєктів, які представляли працівники ПКуСМ разом зі заступником голови отцем Романом Демушем, був Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Вітер НаДії», який наприкінці серпня цього року наприкінці серпня чи на початку вересня (дату і локацію уточнимо згодом) знову збере всю українську молодь, щоб цікаво і корисно провести час. а також відчути, як важливо бути об’єднаними спільними цінностями та мріями.

          Розповідаючи про Екопросвітницький проєкт «СпоЖити», подискутували з учасниками про актуальні екологічні проблеми України та про шкоду, нанесену довкіллю. Ці та інші актуальні питання обговорюють у межах круглих столів, ініціативах, під час толок і воркшопів, які проводять у межах цього проєкту. Такий комплексний підхід до організації подій допомагає заохотити молодь до свідомого споживання й екологічної відповідальності. Незабаром відбудуться нові заходи в рамках проєкту «СпоЖити», тому слідкуйте, щоб не пропустити.

          Окрему увагу молоді звернули на інформаційний молодіжний портал «ДивенСвіт», який вже понад десять років є надійним джерелом корисної інформації, актуальних статей і фактично майданчиком, який об’єднує не лише молодь, а людей різного віку, які усвідомлюють важливість поглиблення своєї віри.

          Зацікавив молодь також кількарічний проєкт від отців-блогерів ― отця Романа Демуша, отця Сергія Гончарова (Падре Сержа) та отця Тараса Бровді ― «ЗаПости», який допомагає вірним глибоко осмислити значність Великого посту, трансформувати свою свідомість і знайти надійні основи для життя з Богом.

          У кожному з цих проєктів та багатьох інших, які реалізовує Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, талановита і цілеспрямована молодь має можливість стати не лише як учасник, а й як частина команди.

          Підготувала Наталія Павлишин

           

          Читай також

        • Про гідність дитини мовою мистецтва — підсумки проєкту «SAFEGUARDING. Безпека дитини в середовищі церкви»
        • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
        • Відбулися IV дні формування для молоді
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"