Небо в7. У пошуках Різдвяної зірки. 14. Важливість читання і молитви Святим Письмом

Читай також

  • Найбільша заповідь (Мт 22:35-46)
  • Ісус і знатний багач (Лк 18:18-27)
  • 15 місць з Біблії, які допомагають зберігати спокій під час ракетних обстрілів
        • Небо в7. У пошуках Різдвяної зірки. 14. Важливість читання і молитви Святим Письмом

          Сьогоднішній день нашого паломництва застановимося над тим, як важливо для кожного християнина читати Святе Письмо і через нього молитися до Господа.

          Нині всі носимо зі собою мобільний телефон, бо хочемо бути доступними для тих, хто нам телефонує і самі хочемо легко додзвонитися до них. У духовному житті, в справі спасіння Святе Письмо, можна сказати, є тим Божим телефоном. Через Біблію Творець хоче передати нам важливу інформацію і повести наше життя так, щоб ми були щасливі.

          Через читання Святого Письма ми перебуваємо в Божій присутності. І це викликає в нас захоплення і подив. Бо усвідомлюємо, що сам Творець перебуває з нами.

          Важливо знаходити час не лише для читання Святого Письма під час літургії (коли священик читає), але й для особистого читання Божого Слова. Через це відбувається прямий контакт із Богом і це є молитва.

          Святе Письмо провадить нас до віри, зміцнює її, відкриває тайни Божі. Приклад Ісуса є дуже промовистим: щосуботи Він ішов до синагоги і слухав Святе Письмо. Пізніше сам повелів: „досліджуйте писання, бо вони свідчать про мене“. Псалми та інші вірші з Біблії є зразком і школою молитви.

          У Новому Завіті Ісус, на прохання учнів, навчив їх молитися, подаючи молитву „Отче Наш“. Вона є осердям Святого Письма та коротким змістом усього Євангелія.

          У духовному житті християни мають добру практику брати один вислів чи речення зі Святого Письма і над ним роздумувати, ним молитися, через нього прикликати ім’я Господнє. Та ним зустрічати різні події життя.

          Нам, сьогоднішнім християнам, важливо поглибленіше вивчати Святе Письмо. Прагнути розуміти. Та молитися за його допомогою.

          Перебуваючи в  цьому паломництві, маємо добру нагоду щодня заглянути в глибини Книги книг, взяти з неї перлину і прагнути згідно неї жити.

           

          Читай також

        • Найбільша заповідь (Мт 22:35-46)
        • Ісус і знатний багач (Лк 18:18-27)
        • 15 місць з Біблії, які допомагають зберігати спокій під час ракетних обстрілів
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.