Небо в7. У пошуках Різдвяної зірки. 21. Про покаяння

Читай також

  • Отець Роман Демуш: «Ми їдемо на СДМ, щоб засвідчити світовій молоді Христа страждаючого, і щоб зустрітися із Христом воскреслим»
  • Українська молодь, яка прямує на СДМ, взяла участь у молитовній свічковій ході в Лурді
  • Тезе: наступна новорічна зустріч європейської молоді відбудеться в Любляні
        • Небо в7. У пошуках Різдвяної зірки. 21. Про покаяння

          Поглянемо на те, чого навчає Біблія, коли  говорить про покаяння. Як потрібно каятися і чому це потрібно робити.

           Покаяння — це рух до Бога. Через гріх прабатька Адама гріх живе в глибині кожного „я“.

          Людина через різні спокуси стає рабом гріха і навіть це оправдовує. Бог через сумління підказує, як потрібно жити.

          У всіх біблійних подіях бачимо запрошення Бога до навернення і покаяння. Христос, починаючи свої проповідування найперше сказав: „Покайтеся, бо Царство Боже — близько!“

          Людина для порятунку потребує покаяння. Тобто вибачитися за гріхи і попросити прощення. Навернутися до Бога,до того місця, звідки вийшла.

          Ісус Христос у Притчі про блудного сина розкриває суть покаяння.

          Бог приймає всіх грішників, які навернулися. Покаяння — це визнання власних гріхів, покаяння і бажання жити з Богом. Покаяння містить пізнання і визнання провин і відмова від гріха. Тайна Сповіді лікує душу людини, визволяючи від гріхів. Переводить від духовної смерті до життя.

          Нам слід правильно розуміти суть християнського життя. Воно не зосереджується на нашій провині, а на пізнанні любові Господа і розумінні наскільки гріх віддаляє нас від Бога. Коли каємося, Господь нас радо приймає. Навіть в останні хвилини життя. Приклад розбійника, який на хресті в останній момент розкаявся, засвідчує це.

          Коли людина згрішила, потрібно якомога швидше покаятися.

          Як пише Святе Письмо, нема людини, яка жила б і не згрішила. Та Господь показує нам дорогу навернення, яка проходить через покаяння. А це є оздоровлення свого життя. Це те, до чого кличе нас Господь. Не відкладаймо покаяння, щоб повернутися до дому Отця.

          Читай також

        • Отець Роман Демуш: «Ми їдемо на СДМ, щоб засвідчити світовій молоді Христа страждаючого, і щоб зустрітися із Христом воскреслим»
        • Українська молодь, яка прямує на СДМ, взяла участь у молитовній свічковій ході в Лурді
        • Тезе: наступна новорічна зустріч європейської молоді відбудеться в Любляні
          • Оціни

            [ratemypost]