Новий християнський фільм «Воскресіння Христа» побачив світ

Читай також

  • Немає пов’язаних публікацій.
        Новий християнський фільм «Воскресіння Христа» побачив світ

        Наприкінці минулого тижня на екрани кінотеатрів вийшов новий християнський фільм «Воскресіння Христа». Це історія римського військового, якому наказано розслідувати зникнення тіла Ісуса після розп’яття

        «Воскресіння Христа» – це історія воскресіння, показана очима невіруючого римського воїна. Британський актор Джозеф Файнс грає Клавія.

        «Мене зацікавила ця ідея: погляд очима римського трибуна, який звик придушувати повстання і боротися з парафіями нових «месій» щотижня. Йому доручено до прибуття римського імператора навести в Юдеї порядок разом з Понтієм Пилатом. Так він починає розслідування найбільш значного вбивства усіх часів», – розповідає Джозеф Файнс.

        Клавій і його помічник Луцій, якого грає англійський актор Том Фелтон, отримують від Понтія Пілата завдання простежити, щоб послідовники Ісуса не викрали Його тіло, заявивши що Він воскрес із мертвих. Фелтон, відомий по своїй ролі Драко Мелфоя у фільмах про Гаррі Поттера, каже, що його привернуло творче переосмислення біблійного сюжету.

        «Біблійна історія, або біблійна складова сюжету фільму, – це те, що мені відомо з дитинства, і я знаю, що багато представників мого покоління так чи інакше з нею знайомі. Тому мене так зацікавила можливість розповісти цю історію з абсолютно іншої точки зору. Ми пропонуємо нове прочитання, ймовірно, найвідомішої історії в світі», – розповідає актор Том Фелтон.

        Річ Пелузо зі студії з виробництва християнського кіно «Афферм філмз», є одним із продюсерів проекту. Він сподівається, що «Воскресіння Христа» продовжить касовий успіх інших християнських картин.

        «Такі сюжети мають повне право на існування. Якщо не помиляюся, згідно з дослідженнями, 127 мільйонів американців ходять в християнські церкви щотижня. Це означає, що фільми на християнську тематику – це не «ніша», а «мейнстрім», – говорить продюсер Річ Пелузо.

        Деякі вважають «Воскресіння Христа» продовженням блокбастера 2004 року «Страсті Христові», який, на думку продюсера Міккі Лидделла, є високим стандартом.

        «Звичайно, це чудовий, дуже гарний фільм. Ми намагалися досягти такого ж високого рівня кінематографії», – стверджує Міккі Лідделл.

        У той же час Пелузо сподівається, що фільм стане для глядачів не просто черговою біблійною історією: «Я хочу, щоб віруючі вийшли після перегляду нашої картини підбадьорені і схвильовані, і просто приголомшені іншою стороною цієї історії, і щоб вони захотіли перечитати Писання. А що стосується невіруючих, то я хочу, щоб вони серйозно задумалися: «Христос справді воскрес із мертвих?». Щоб вони почали міркувати і вивчати докази, які прямо перед ними!» – говорить Річ Пелузо.

         

        Джерело: kmc

        Читай також

        • Немає пов’язаних публікацій.

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.