У Львові анонсували про Open Youth Forum 2016

Читай також

  • Послання до молоді з нагоди 5-ї річниці Апостольського напоумлення «Christus vivit»
  • «Прийди і подивися». 40 учасників із усієї України розпочали формаційне навчання
  • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу
        • У Львові анонсували про Open Youth Forum 2016

          4-6 липня у Львові відбудеться 3-денний молодіжний Форум, який надасть можливість підліткам та молоді з України та США сформували середовище для створення і реалізації нових міжнародних проектів, а також для обміну досвідом. Організатори Open Youth Forum 2016 – ГО «Молоді лідери України».

          Open Youth Forum 2016 організовують для лідерів, яким важливе майбутнє суспільства та досягнення нових цілей. Вікові межі учасників – від 14 до 20 років. На Форумі проводитимуть лекції міжнародних тренерів та фасилітаторів, разом з молоддю інших країн створюватимуть практичні методи для реалізації власних ідей та ознайомлюватимуться зі способами життя справжніх лідерів. Окрім того, кожен учасник долучиться до створення проекту в одній із 5-ти категорій – соціальній допомозі, освіті, екології, медіа та культурі.

          Під час Open Youth Forum 2016 відбуватимуться майстер-класи із культурного обміну, робота в групах та планування лідерських проектів із підтримкою та консультаціями фахівців даної сфери.

          «Мета Форуму – формування проетів, які змінюватимуть суспільство.  Для учасників це чудова можливість знайти нових друзів, пізнати та вдосконалити себе та ознайомитися із новими культурами», – відзначила керівник організації «Молоді лідери України» Наталя Панчишин.

          Ідея такого Форуму з’явилася у серпні минулого року під час «Програми громадянського лідерства для молоді», в якій взяли участь підлітки з Мінесоти, Вісконсину (США) Львова та Києва. Учасникам настільки сподобалося співпрацювати, що вони вирішили зайнятися організацією спільного Форуму. На даному етапі сформовані дві команди – львівську та американську, які розподіляють обов’язки та налагоджують комунікацію.

          Для того, щоб Форум відбувся, підлітки-організатори залучають ресурси від різних підприємців та прихильників ідеї розвитку нового покоління лідерів України. Партнер заходу – готель-резорт «Озерний край», де погодилися безкоштовно надати приміщення для проведення Open Youth Forum 2016. Окрім того, на спільнокошті «Велика ідея» відбувається збір коштів на різні організаційні потреби. Деталі за посиланням: https://biggggidea.com/project/openyouthforum2016/

          Організатори також відриті до партнерства з компаніями та спікерами для того, щоб Open Youth Forum 2016 став початком творення нових ідей та проектів.

          Читай також

        • Послання до молоді з нагоди 5-ї річниці Апостольського напоумлення «Christus vivit»
        • «Прийди і подивися». 40 учасників із усієї України розпочали формаційне навчання
        • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.