Незвичні явища у Гробі Господньому

Читай також

  • ЧУДО: БОЖА ДІЯ ЧИ ВИПАДОК?
  • Воскресіння юнака з Наїну
  • Чудеса, здійснені через вервицю
        • Незвичні явища у Гробі Господньому

          Нещодавно ми писали про початок реставраційних робіт у Гробі Господньому. Відкрита вперше за довгий час гробниця стала центром зацікавлень науковців – археологів, істориків, культурологів. Особливого розголосу набуває цей процес із початком нових дивних явищ, пов’язаних із відкриттям каменю, на якому лежало тіло Ісуса.

          Про два дивних явища пише  Churchpop.com. Перше – це неймовірно приємний запах, який відчули науковці, входячи всередину. Цю інформацію таки не вдалось підтвердити науково, однак подібні розповіді збереглись із попереднього відкриття гробу у 1809 році.

          Про друге незвичне явище розповіла Marie-Armelle Beaulieu, головний редактор “Terre Sainte”. Вона дізналась від науковців, які проводять дослідження, про дію сильного незрозумілого магнітного поля, через яке виходять з ладу робочі пристрої. Цю інформацію підтвердив науковець, який має санкціонований доступ до реставраційних робіт. Важко повірити, що він наважився ризикувати своїм авторитетом заради популярності.

          Більше того, науковці думали, що гріб знаходиться значно нижче, ніж є насправді. Неправильний результат вимірювання можна пояснити впливом електромагнітного поля на їхні прилади.

          На сторінці “uCatholic” з’явилась думка про те, що наявність такого сильного магнітного поля може послужити підставою для підтвердження теорії, за якою Туринська Плащаниця виникла в результаті сильного електромагнітного імпульсу.

          Джерело: deon

          Переклад з польської: Тетяна Трачук, ДивенСвіт

          Читай також

        • ЧУДО: БОЖА ДІЯ ЧИ ВИПАДОК?
        • Воскресіння юнака з Наїну
        • Чудеса, здійснені через вервицю
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.