Тренінговий курс «Думай. Дій. Твори.»

Читай також

  • Блаженніший Любомир Гузар невдовзі може стати святим. Глава УГКЦ розпочав беатифікаційний процес
  • На YouTube опубліковано аудіоверсію синодального Послання щодо війни та справедливого миру
  • Оголошуємо молитовну мобілізацію!
        • Тренінговий курс «Думай. Дій. Твори.»

          З 6 по 9 травня 2017 року  Центром  Академічного Душпастирства  при Патріаршій комісії у справах молоді було організовано тренінговий курс волонтера-аніматора «Думай. Дій. Твори.». У ньому взяла участь  молодь Сокальсько-Жовківської та Стрийської Єпархій. Вишкіл відбувався на базі  Духовної Семінарії Святого Духа у селищі  Рудно.

          Першого дня своїм досвідом та методикою проведення «Веселих канікул з Богом» ділився Роман Демуш. Він розказав, хто такий християнський  аніматор та яке його основне завдання. А також розповів про важливість правильного  використання бансів. Опісля учасники тренінгу самостійно створити і записали три нових банси.

          Наступного дня Аліна Гамота детально розповіла про організацію  таборового дня, написання програми та створення великих тематичних ігор. Окрім цього, поділилася секретами створення таборових афіш.

          Третього день учасники вишколу мали змогу поговорити про тему команди та лідерства   разом з Оленкою Карнаух. Хто такий лідер, якими рисами і талантами повинен він володіти та як зібрати навколо себе ефективну команду – ось на такі запитання вдалося знайти відповіді.

          В останній день тренінгу мова йшла про комунікацію. Марта Іванишин провела майстер-клас «Комунікація з зовнішнім середовищем». У  якому розповіла,  як правильно інформувати про свою діяльність і кого потрібно залучати до співпраці, аби справа принесла не лише користь, а й успіх. А ось  Анна Мота розказала, як сформулювати чітке  повідомлення та які інформаційні канали задіяти, аби досягнути поставленого завдання.

          Протягом чотирьох днів учасники тренінгу не лише отримали багато теоретичних знань, а й спробувати використати їх на практиці. Різного роду практичні завдання лише сприяли кращому засвоєнню нової інформації та створенню нової команди.

          Підготувала Оля Криса

          Читай також

        • Блаженніший Любомир Гузар невдовзі може стати святим. Глава УГКЦ розпочав беатифікаційний процес
        • На YouTube опубліковано аудіоверсію синодального Послання щодо війни та справедливого миру
        • Оголошуємо молитовну мобілізацію!
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.