Можеш – залиш, потребуєш – візьми

Читай також

  • Подалі від Інтернету, ближче до Природи!
  • Як аніматори зі Скали-Подільської гуртувались у Карпатах
  • Молитва, музика і прибирання: як Дністровський каньйон став чистішим
        • Можеш – залиш, потребуєш – візьми

          У  Скалі-Подільській відбувається запуск благодійного проекту та толока в історичному парку

          14 листопада Скалі-Подільській, що в Бучацькій єпархії УГКЦ на півдні Тернопільщини, обіцяє бути напрочуд насиченим на добрі справи та благодійні вчинки днем. Як розповів “Звістці” отець Василь Германюк, тут відбудеться масштабне прибирання окраси селища – парку, в якому колись відпочивав славетний гетьман Богдан Хмельницький та освідчився у коханні Михайло Грушевський. Початок толоки запланований на 9 ранку.

          Після цього активісти та благодійники селища здійснять розвіз пиломатеріалів та зібраних напередодні речей та одягу тим, хто їх потребує і які перебувають у складних життєвих обставинах.

          Останнім часом активність мешканців Скали-Подільської буквально зашкалює, а вчинки пасіонаріїв наштовхують на думку, що дієві та наполегливі скалечани здатні змінити своє селище та громаду загалом. 

          За словами отця Василя, добротні речі, як для дітей так для дорослих, які ви не використовуєте, можна приносити до 12:00 у Будинок культури, або в школи селища. Також можуть долучитись до акції і небайдужі люди у селах громади. Речі та одяг можна приносити в школи та сільські ради сіл.

          А ще у Скалі-Подільській досить зручно допомагати потребуюючим просто в магазині, що навпроти парку. Там встановлено “Куточок добра” – невеликі полиці, в яких добродії, здійснюючи покупку, зможуть залишити для потребуючих щось з продуктів харчування чи засобів особистої гігієни, а ті, своєю чергою, зможуть абсолютно безоплатно взяти для себе те, чим поділилися небайдужі люди.

          За матеріалами: Звістка

          Читай також

        • Подалі від Інтернету, ближче до Природи!
        • Як аніматори зі Скали-Подільської гуртувались у Карпатах
        • Молитва, музика і прибирання: як Дністровський каньйон став чистішим
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.