У Тернополі відбулася зустріч молодіжних лідерів і представників єпископської конференції США

Читай також

  • Проща до Зарваниці: що цікавого планують для молоді?
        • У Тернополі відбулася зустріч  молодіжних лідерів і представників єпископської конференції США

          «Дух цієї зустрічі, дух лідерства молодих українців котрий я щойно досвідчив – це те що я повезу з України в США» – владика Джон Майкл Ботіан, представник єпископської конференції Америки.

          У Тернополі відбулася зустріч представників молодіжних християнських спільнот і представників єпископської конференції Сполучених Штатів Америки, що в ці дні перебувають в Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ.


          Зустріч що відбулася при Архикатедральному Собору НЗПБ очолив Митрополит Василій. Її учасниками були майже п‘ятдесять молодіжних лідерів та їхні капелани. В рамках зустрічі молодіжні лідери представили гостям із Америки свої християнські спільноти, їхню харизму та діяльність.

          Згодом відбулася дискусія між молоддю та гостями стосовно питань молодіжної ситуації в церкві та пасторальних ініціатив, спрямованих на плекання живої віри серед молоді як в Америці, так і в Україні.

          Підсумком дискусії стала думка про те, що молодь сьогодні, незаледно від континенту на якому живе, – прагне миру та впевненості у завтрішньому дні.

          До складу делегації, що відвідала Україну входить владика Джон Майкл Ботіан, Єпарх Румунської греко-католицької єпархії Святого Юрія в Кантоні (США), член Підкомітету для Церкви в Центральній та Східній Європі АЄК, Тетяна Ставнича, директор Офісу допомоги Церкві в Центральній та Східній Європі АЄК, Ніколь Джермен, помічник директора з промоцій Офісу допомоги Церкві в Центральній та Східній Європі АЄК, та Дон Клеммер, головний редактор OSV Newsweekly.

          Комісія у справах молоді УГКЦ – Тернопіль

          Читай також

        • Проща до Зарваниці: що цікавого планують для молоді?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.