Приходь на презентацію книжки «#Чуєш, коли приїдеш додому?» Юлії Сливки

Читай також

        Приходь на презентацію книжки «#Чуєш, коли приїдеш додому?» Юлії Сливки

        2 грудня (неділя) о 14:00 в Львівській обласній бібліотеці для юнацтва (площа Ринок, 9) відбудеться презентація першої в Україні інстаґрам-книги Юлії Сливки «#Чуєш, коли приїдеш додому?» видавництва ASTRUM.

        Відома блогерка була гостем зустрічей ДивенСвіту, а сьогодні запрошує читачів відвідати презентацію своєї книжки.

        «#Чуєш, коли приїдеш додому?» Юлії Сливки – це збірка історій, які первісно народились в соціальній мережі, а тепер стали повноцінною книгою. Це один із небагатьох взірців української мережевої літератури на сьогодні. Персонажі, які мандрують з однієї інтернет-новели до іншої (наприклад, #бабаБогдана і #дідоБогдан), щоразу опиняючись у нових – таких знайомих читачеві – ситуаціях, викликають в нього то сміх, то сльози. Впродовж прочитання книги «#Чуєш, коли приїдеш додому?» у цих персонажах читач, якщо й не впізнає своїх рідних, то вони точно стануть йому рідними.

        Книга «#Чуєш, коли приїдеш додому?» Юлії Сливки нагадує про прості речі і мимоволі спонукає помічати, пам’ятати, вірити, любити та не встидатися.

        Презентація буде розмовою про небезпеки, принади та перспективи мережевої літератури в Україні, а також про лаштунки створення самої книги, – чому така назва і чому така обкладинка, чому саме ці тексти і як вони народились саме в такому суперечливому просторі.

        Презентація у Львові є першою у турі книги «#Чуєш, коли приїдеш додому?» шістьма містами України. У грудні видавництво ASTRUM представить її також у Києві, Рівному, Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницькому та Красному.

        Вхід – вільний та без попередньої реєстрації.

         

        Читай також

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Учасник команди ДивенСвіт:)