“Любов Живе” – перший сингл із нового альбому Гурту “Кана”

Читай також

  • «Ти просто скажи». Нова пісня християнського гурту PopryVse
  • День Духовної Віднови об’єднав понад сотню учасників із усього світу
  • “Дякую, Ісус!”. Джастін Бібер випускає новий альбом “Зміни”
        • “Любов Живе” – перший сингл із нового альбому Гурту “Кана”

          В останній місяць цього року, гурт „Кана” випустив перший сингл з нового альбому, вихід якого планується на 2019 рік. Пісня під назвою „Любов Живе” – дещо незвична і не характерна для репертуару „Кани”. Музиканти вирішили дати волю фантазії і внутрішнім відчуттям музики на даний момент.

          „Сьогодні хочеться прославляти Бога на повну – без обмежень і без будь-яких гальм. Немає часу бути толерантним і догоджати всім. Хочеться щиро говорити через музику саме ті слова, які співаються в серці – і ми це робимо!” – Христина.

          Щодо музики – то вперше в репертуарі „Кани” звучать різні побічні інструменти, електронні звуки, різні голоси тварин, шум рослин і навколишнього живого світу. Задум полягає в тому, що Бога прославляє увесь всесвіт всіма можливими звуками, які існують у природі. Попереду ще багато експериментів.

          Щодо самого альбому – то він був частково записаний ще у квітні 2016 року, але в силу обставин так і не вийшов в світ. Сьогодні музиканти по-новому намагаються відредагувати вже пророблену роботу, що зайве – викинути і обрамити вже накопичений матеріал. Новий альбом – це пісні молитовного характеру – всі тексти написані на основі слів із Святого Письма. Музиканти намагаються зробити музику так, щоб вона найперше торкалась найпотаємніших кімнат серця і щоб уже там починав діяти Бог.

          Пісня „Любов Живе” присвячена також 14 річниці з дня заснування гурту Кана. Якщо заглибитись в історію команди, то за увесь час музикантам вдалось заграти близько 500 концертів і молитовних зустрічей, максимальна аудиторія – 400 000 осіб – мінімальна 6. Через гурт пройшло 15 осіб – зараз залишилось четверо учасників. Це вже фактично родина із дуже міцними відносинами.

          На даний момент “Кана” планує зіграти кілька Різдвяних концертів в різних містах України.

           

          Читай також

        • «Ти просто скажи». Нова пісня християнського гурту PopryVse
        • День Духовної Віднови об’єднав понад сотню учасників із усього світу
        • “Дякую, Ісус!”. Джастін Бібер випускає новий альбом “Зміни”
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.