Восьма Міжнародна виставка українських та закордонних вишів стартувала у Львові

Читай також

  • Католицька школа в Києві: тут не виховують дітей для ідеального світу
  • Хочете гарантій успішного життя? Вчіться! +ВІДЕО!
  • Яка освіта дає квиток у майбутнє?
        • Восьма Міжнародна виставка українських та закордонних вишів стартувала у Львові

          Сьогодні, 21 березня, у Львівському палаці мистецтв стартувала  VIІІ Міжнародна весняна виставка  «Вища освіта — 2019».  Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України.

          Під час урочистого відкриття з привітальним словом звернулася керівник Міжнародного освітнього центру Галина Бохонко. У вітальному слові вона зазначила, що цьогоріч особливо активно представлені виші з-за кордону. Зокрема, проект «Study in Poland» ознайомить з 20 польськими університетами, проект «Teraz Wroclaw» представлятиме 777 університетів і що цікаво, що під час зустрічі з представниками вроцлавських університетів можна буде отримати інформацію щодо стипендій на навчання в цих вузах». За її словами, долучилися  університети з Угорщини, Чехії та Литви, що дозволяє вступникам отримати більш ширшу освітню пропозицію. Широко представлені також українські виші.

          Головний спеціаліст сектору розвитку освіти управління освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР Уляна Ковалко побажала всім вдало інвестувати в освіту.

          Також з привітальним словом звернулася начальник відділу активної підтримки Львівського міського центру зайнятості Ольга Проць, яка закликала учасників навчатись за кордоном, але повертатись працювати у рідну країну.

          Опісля виступив Віце-президент Львівської торгово-промислової палати Володимир Коруд, який наголосив, що цей захід є чудовою платформою між українськими та європейськими партнерами. У своєму вітальному слові він зазначив важливість підтримки подібних заходів. Від учасників до нас завітала аташе із зовнішньоекономічних питань Генерального консульства Угорщини в м. Ужгород Беата Мюль. Вона відзначила три ознаки, чому варто обрати навчання в Угорщині і побажала всім учасникам правильно інвестувати в освіту.

          Після привітального слова відбулося вручення особливих дипломів та подяк учасникам Виставки, а також виступ зразкового ансамблю народного танцю «Веселкові коралі», який викликав особливе захоплення.

          Нагадаємо, що цьогоріч участь у Виставці беруть близько 65-ти вишів різнопрофільних спеціальностей з України та з-за кордону. Виставка призначена для старшокласників, батьків, абітурієнтів, студентів та всіх, хто хоче вчитись та розвиватись, і триватиме до п’ятниці, 22 березня.

          Зазначимо, що Виставку організовує Міжнародний освітній центр за підтримки Львівської Торгово-Промислової Палати, Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, Управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради та Львiвського мiського центру зайнятостi.

          Наталія ЛІХНОВСЬКА, менеджер зі зв’язків з громадськістю

          Читай також

        • Католицька школа в Києві: тут не виховують дітей для ідеального світу
        • Хочете гарантій успішного життя? Вчіться! +ВІДЕО!
        • Яка освіта дає квиток у майбутнє?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.