У 2019 році Всеукраїнський Форум Відповідальних Людей знову єднає!

Читай також

  • Запрошуємо молодь до участі в 10-му ювілейному майстер-класі Школи англомовних християнських аніматорів
  • Отець-доктор Мартин Хомів: Я пам’ятаю слова, які я чув з уст Патріарха: «Вчися! Люби Бога і Україну».
  • Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ представила свої найбільші проєкти на Форумі кар’єри в УКУ
        • У 2019 році Всеукраїнський Форум Відповідальних Людей знову єднає!

          Цьогоріч команда організаторів та Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ інтегруватиме нові ідеї та можливості у розвиток відповідальних людей України.

          Завдяки плідній співпраці, дискусії та креативному мисленню учасників і спікерів, можемо досягти синергії, об’єднавши спільною метою представників церкви, громадського сектора, підприємництва та державного управління.

          Для цього, у найближчі півроку, в шістьох містах країни буде проведений ряд форумів*, де об’єднають тих, хто готовий змінювати себе та своє оточення задля кращого майбутнього.

          “Форум відповідальних людей” — це чудова платформа для знайомства,

          комунікації, натхнення та започаткування спільних проектів для громадських активістів, представників духовенства, волонтерів, студентів, бізнесменів, та просто відповідальних людей України.

          авдяки спільним зусиллям організаторів та учасників, у 2017 році вдалось провести такі форуми у трьох містах, з понад 200 учасниками, а також представниками Австралії та Польщі:

          Львів: “Думай Глобально – Дій Локально”, “Інновації”;

          Червоноград: “Місто. Розвиток. Майбутнє.”;

          Кривий Ріг: “Майбутнє творимо сьогодні”.

          Форум відповідальних людей об’єднав цікавих непересічних спікерів із різних сфер діяльності, які охоче розповіли про свої історії успіху, поділились цінними думками, а також надихнули на нові починання тих, хто був готовий не чекати змін, а творити їх вже сьогодні.

          “Для мене Форум відповідальних людей – це чудовий майданчик для налагодження діалогу між відповідальними та небайдужими людьми з різних регіонів України, – ділиться своїми думками Олександр Ярема, спікер ФВЛ, заступник Міністра у Міністерстві молоді та спорту України, – Форум є своєрідною креативною лабораторією суспільних інновацій, а також місцем, де можна знайти однодумців для реалізації своїх проектів. Крім того, це чудовий простір для діалогу різних секторів, зокрема влади, громадянського суспільства та бізнесу”.

          “Мені дуже сподобався формат проведення форуму! Він складався з панельних дискусій, на яких спікери розповідали про свій досвід, та практичної частини, в якій учасники долучалися до напрацювань, що стосувалися церкви, громадськості, бізнесу та влади, – розповідає уродженка Донеччини, Ольга Чаплик, – Я брала участь у першому та другому Форумах, що відбулися у лютому та листопаді 2017 р., і  надзвичайно задоволена, оскільки отримала максимальну користь – познайомилась із цікавими людьми: спікерами, які представляли різноманітні теми, та активними учасниками. Хочу зазначити, що Форум – це місце натхнення та віри в те, що ми здатні власноруч змінювати наше суспільство, завдяки участі в локальних проектах. Я настільки захопилася ідеєю розвитку, що у своїй праці також стала ініціатором та організатором подібних заходів. Наразі працюю у благодійному фонді “Карітас”, що у Харкові.

          Якщо ви прагнете змін та готові стати їх частиною – приєднуйтесь до спільноти “Форуму відповідальних людей” та слідкуйте за оновленнями на нашій Facebook-сторінці https://my.su/uvxf2.

          До зустрічі у Полтаві! ;)

          *Форуми Відповідальних Людей 2019:
          21 травня – Полтава;
          4 червня – Дніпро;
          13 червня – Дрогобич;
          28 вересня Чернівці;
          10 жовтня – Кам’янець-Подільський;

          II половина жовтня – Червоноград
          22-23 листопада – Львів.

          Координатор Форумів відповідальних людей – Орест Гевак (097 581 32 70), секретар Патріаршої Комісії у справах молоді УГКЦ.

          Павліна Гадач

          Читай також

        • Запрошуємо молодь до участі в 10-му ювілейному майстер-класі Школи англомовних християнських аніматорів
        • Отець-доктор Мартин Хомів: Я пам’ятаю слова, які я чув з уст Патріарха: «Вчися! Люби Бога і Україну».
        • Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ представила свої найбільші проєкти на Форумі кар’єри в УКУ
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.