«Валіза в майбутнє» – благодійна акція для випускників інтернатів

Читай також

  • На війні образ Бога, віри, себе в церкві розхитується і розвалюється як пазл — його потрібно допомогти перебудувати, — психолог-богослов Максим Вербельчук
  • Стій зі мною. Нас буде Десять і ми будемо з Богом
  • У Кропивницькому діє проєкт, що підтримує сім’ї у кризі 
        • «Валіза в майбутнє» – благодійна акція для випускників інтернатів

          У рамках акції «Святий Миколай іде до сиріт» Мальтійська Служба Допомоги Івано-Франківська організовує благодійний проект «Валіза в майбутнє». Цьогоріч підтримку отримають одразу три школи-інтернати: Печеніжинська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат, Рогатинська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат, Перегінська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат.

          Мета акції – забезпечити випускників речама першої необхідності, яких часом не вистачає у самостійному житті за межами школи-інтернату.

          Вже другий рік поспіль мальтійці роблять на одну добру справу більше. Франківці надали колосальну підтримку під час запровадження проекту минулого року, і цим самим дали йому життя. Минулого року 18 випускників Печеніжинської школи-інтернат отримали допомогу товарами господарського і домашнього вжитку на суму 86, 276.90 грн. Серед них  шестеро – працюють, чотирьом пощастило вступити до середніх та вищих навчальних закладів, та восьмеро залишились просто неба один на один з проблемами.

          Незважаючи на несприятливі матеріальні фактори молодь мріє рости, розвиватись та по-справжньому жити. Вони наша рушійна, наша надія та наше майбутнє, хіба це не наш обов’язок подати їм свою руку?

          З 25 квітня відкриється благодійна виставка у Бастіоні за підтримки франківського фотографа Яни Бублик, а 30 квітня та 1, 4, 5 травня на стометрівці та на вулиці Лесі Українки. На світлинах будуть зображені випускники-сироти, які вже «завтра» переступають поріг інтернату та потребують нашої підтримки. Під час заходу на стометрівці всі бажаючі зможуть скласти фінансову допомогу у скриньки для пожертв , а також у офісі Мальтійської Служби Допомоги за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Лесі Українки 1(навпроти Катедрального собору) або ж на Картку Приватбанку 5169330508143705 чи розрахунковий рахунок в Приватбанку 26003052517914, МФО 336677. Отримувач: БО Мальтійська Служба Допомоги. Призначення: благодійна пожертва. Акція «Валіза в майбутнє». Без ПДВ.

          За зібрані кошти Мальтійська Служба Допомоги підготує для випускників “валізи в майбутнє”. Така валіза міститиме в собі : постільну білизну, ковдру, покривало, плед, рушники, спальний мішок, набір посуду, сковорідки праску, чайник, фен, набір інструментів та предмети особистої гігієни – ті речі, якими ми власне користуємось щодня.  Ці подарунки волонтери вручать випускникам 24 травня, безпосередньо на свято останнього дзвоника, щоб вже від наступного дня випускники хоч трішки, але були спокійніші за своє «завтра». 

          Для перевірки прозорості та достовірності використання пожертв, всі бажаючі зможуть переконатись, що «валіза в майбутнє» знайшла свого вихованця. В цьому їм допоможе фотозвіт на офіційному сайті Мальтійської служби допомоги – http://www.malteser.if.ua/uk чи на нашій сторінці у фейсбуці https://www.facebook.com/malteser.if/?ref=settings

          Потрібно тільки пам’ятати, що лише об‘єднавшись, ми здатні творити добро.

          Мальтійська Служба Допомоги, м.Івано-Франківськ

          Читай також

        • На війні образ Бога, віри, себе в церкві розхитується і розвалюється як пазл — його потрібно допомогти перебудувати, — психолог-богослов Максим Вербельчук
        • Стій зі мною. Нас буде Десять і ми будемо з Богом
        • У Кропивницькому діє проєкт, що підтримує сім’ї у кризі 
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.