«Карітас-Київ» організує онлайн-конференцію з питань залежностей

Читай також

  • Кожен гріх містить у собі людську прив’язаність
  • Людині властиво ставати узалежненою від чужої думки, забуваючи, що це не шлях мудрості – залежати від думки інших
  • 27 травня відбудеться онлайн-обговорення фільму «Клятва» Майкла Саксі
        • «Карітас-Київ» організує онлайн-конференцію з питань залежностей

          28 квітня о 14:00 відбудеться онлайн-коференція  «Початок діяльності амбулаторного відділення «Назарет-Київ». Актуальність та можливості соціально-психологічної реабілітації чоловіків та жінок залежних від алкогольних і наркотичних речовин та азартних ігор, а також роботи з їх близьким оточенням».

          Організатори запрошують до участіпредставників організацій громадського і державного секторів та активних громадських діячів.

          Під час заходу лектори поділяться багаторічним досвідом роботи з проблемами залежностей а також презентують початок діяльності амбулаторного відділення «Назарет-Київ».

          Спікери конференції:

          Тарас Потурай  – керівник напрямків роботи з узалежненими в ЗРЦ “Назарет”, практикуючий психолог, психотерапевт з залежності та співжалежності, говоритиме про досвід діяльності ЗРЦ “Назарет”»: досягнення та виклики;

          Юлія Сєргєєва – медичний психолог, психолог Кризового Центру БФ “Карітас-Київ”, консультант програми СЕТА, розповість про початок роботи Амбулаторного відділення «Назарет-Київ»: напрямки діяльності, особливості роботи амбулаторного відділення;

          Леонід Крисов – методист Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розкриє тему Досвіду співпраці державних профільних установ та неурядових організацій в забезпечені комплексної підтримки сімей з проблемами зловживання алкоголю та психоактивних речовин.

          Реєстрація  для участі у заході за посиланням обов’язкова. Онлайн-конференція проходитиме на платформі Zoom, лінк для входу у кабінет користувача буде відправлений на адресу вказану при реєстрації.

          Захід відбудеться з ініціативи Благодійного фонду «Карітас-Київ» у співпраці з ЗРЦ Назарет та Київським міським центром соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді.


          PR-менеджер Благодійного фонду “Карітас-Київ”Василь Возняк

          Читай також

        • Кожен гріх містить у собі людську прив’язаність
        • Людині властиво ставати узалежненою від чужої думки, забуваючи, що це не шлях мудрості – залежати від думки інших
        • 27 травня відбудеться онлайн-обговорення фільму «Клятва» Майкла Саксі
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.