«Карітас-Київ» оголосив переможців конкурсу мікрогрантів для громад

Читай також

  • 27 травня відбудеться онлайн-обговорення фільму «Клятва» Майкла Саксі
  • Що робити коли сіли батарейки? «Карітас-Київ» проведе онлайн-семінар «Емоційне вигорання»
  • Останній шанс для твого проекту! Поспіши! Встигніть подати заявку на конкурс мікрогрантів від Карітас-Київ
        • «Карітас-Київ» оголосив переможців конкурсу мікрогрантів для громад

          Благодійний фонд «Карітас-Київ» опублікував список переможців конкурсу мікрогрантів для громад.

          На конкурс було надіслано 100 заявок на участь у конкурсі з 5 областей на які поширюється діяльність Благодійного фонду «Карітас Київ».

          Серед учасників – громадські організації, міжнародні благодійні фонди, селищні ради, релігійні громади, благодійні фонди та багато активістів, які мають на меті реалізовувати соціальні ініціативи у своїх селах, селищах, об’єднаних територіальних громадах та містах.

          Отже, за результатами розгляду заявок комісією було визначено 40 переможців.

          Перемогли у конкурсі мікрогрантів для громад у межах реалізації проєкту «Створення соціальних центрів для посилення можливостей подолання труднощів та розвитку потенціалу самодопомоги постраждалих від конфлікту людей і громад в Україні» і отримають фінансування такі проєкти:

          1. «Домашній майстер – помічник», РГ «Святого Духа», м. Золотоноша, Черкаська обл.

          2. «Християнські курси для вагітних “Дар Життя”», Ільницька Діана, м. Київ.

          3. «Дитячо-юнацька творча майстерня», РГ «Різдва Пресятої Богородиці», с. Вербівка, Житомирської обл.

          4. «Інклюзивний ляльковий театр “Казкова терапія”», РГ «Пресвятої Богородиці», м. Умань, Черкаська обл.

          5. «Соціально-мистецька студія «Образ», РГ «Успіння Пресвятої Богородиці», смт Ружин, Житомирська обл.

          6. «Ми віримо в казку і чудеса, а поруч хай будуть добро і краса», РГ «Святих Верховних апостолів Петра і Павла», смт. Вакуленчук, Житомирська обл.

          7. «Творча майстерня для людей літнього віку та осіб з інвалідністю», РГ «Святих рівноапостольних Володимира та Ольги», м. Ніжин, Чернігівська обл.

          8. «Соціально – арт-терапевтичний центр для дітей «SMILE», Логаза Юрій, м. Славутич, Київська обл.

          9. «Кращі соціальні та психологічні послуги тяжкохворим дітям у лікарні «ОХМАТДИТ», БО «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги», Київ.

          10. «Соціальний центр для дітей та молоді у СЖО», Віталій Марцинюк, ГР «Св. Вмч. Димитрія» м. Фастів, Київської обл.

          11. «Центр соціальної активності для осіб похилого віку – місце зустрічі для спілкування», РГ «Різдва Пресвятої Богородиці», м. Липовець, Вінницька обл.

          12. Художня студія «Мистецтво для сільських дітей», РГ с. Голдашівка Бершадського району, Вінницька обл.

          13. Клуб 60+: «Кожен рік як подарунок долі», Благодійна організація «Парафіяльний благодійний фонд «Карітас-Печерськ», м. Київ.

          14. «Кімната успіху» (Реабілітаційно-ресурсна кімната для дітей з інвалідністю Сновської ОТГ), Сновська міська рада, Чернігівська обл.

          15. Швейна студія дизайну «ЕКО-бренд», Благодійна організація благодійний фонд «Карітас-Житомир», м. Житомир, Київської обл.

          16. «Всебічний розвиток дітей шляхом проведення розвиваючих заходів з залученням волонтерів з громади», РГ «Св. Архистратига Михаїла», м. Київ.

          17. «Організація спортивно-релігійного дозвілля для дітей та молоді на парафії св. Архистратига Михаїла с. Мала Вільшанка» (від. «Селекційний»), РГ «Св. Архистратига Михаїла», м. Біла, Київська обл.

          18. Соціокультурний простір для родин «групи ризику», РГ «Св. Василія Великого», м. Житомир, Київської обл.

          19. «Маленьке село – великі можливості!» РГ «Св. Івана Богослова», с. Короченки, Чуднівський район, Житомирська обл.

          20. «Любов зціляє», Юрків Ірина, м. Коростишів, Житомирська обл.

          21. «Вікно у світ» на базі Територіального Центру надання соціальних послуг м. Біла Церква, Гріщенко Ігор, м. Біла Церква, Київська обл.

          22. «Створення центру спортивно – освітньої роботи та дозвілля молоді – невід’ємна складова розвитку громади села Волиця», Волицька сільська рада Фастівського району Київської області, м. Фастів, Київська обл.

          23. «Мистецтво що лікує душі», РГ «Успіння Пресвятої Богородиці», м. Мена, Чернігівська обл.

          24. «Творча майстерня» для малозабезпечених сімей, багатодітних сімей та членів родин загиблих в АТО, РГ «Св. Різдва Пресвятої Богородиці» м. Ірпінь, Київська обл.

          25. «Дистанційна студія шиття для людей з інвалідності», Матвійчук Андрій, м. Київ.

          26. «Швейна майстерня для дорослих осіб із порушеннями фізичного та інтелектуального розвитку», ГО Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток», м. Вінниця.

          27. «Художня студія для людей похилого віку», Русул Олексій, Київ.

          28. «Створення гуртка настільного тенісу та інтерактивного клубу», РГ м. Вишгорода, м. Вишгород, Київська обл.

          29. «На пенсії життя тільки починається», Воротнікова Ірина, м. Київ.

          30. «Долаючи байдужість: гуртуємось та змінюємо громаду», Громадська організація « Курне-2018» , с. Курне, Житомирська обл.

          31. «Розвиток волонтерської ініціативи для популяризації ідеї реінтеграції в’язнів через їх участь в експозиції образотворчого і прикладного мистецтва на Житомирщині», (У Бердичівській виправній колонії № 70, Бердичівському виправному центрі № 108, Райківській виправній колонії № 73), РГ м. Бердичева, м. Бердичів, Житомирська обл.

          32. «Розвиток волонтерської ініціативи для популяризації ідеї реінтеграції в’язнів через їх участь в експозиції образотворчого і прикладного мистецтва у Білій Церкві», ГО «Одигітрія», м. Біла Церква, Київська обл.

          33. «Розвиток волонтерської ініціативи для популяризації ідеї реінтеграції в’язнів через їх участь в експозиції образотворчого і прикладного мистецтва на Чернігівщині», (У Чернігівському слідчому ізоляторі, Чернігівській жіночій виправній колонії № 44, Новгород-Сіверському слідчому ізоляторі, Менській виправній колонії № 89), РГ «Верховних Апостолів Петра і Павла», м. Чернігів.

          34. «Розвиток волонтерської ініціативи для популяризації ідеї реінтеграції в’язнів через їх участь в експозиції образотворчого і прикладного мистецтва у Черкасах». (У Черкаському слідчому ізоляторі, Черкаській виправній колонії № 62.), Черкаська РГ «Свято-Володимирська», м. Черкаси.

          35. «Розвиток волонтерської ініціативи для популяризації ідеї реінтеграції в’язнів через їх участь в експозиції образотворчого і прикладного мистецтва у Вінниці». РГ «Покрови Пресвятої Богородиці» , м. Вінниця.

          36. Координація заходів з організації і проведення експозиції образотворчого і прикладного мистецтва у Києві, Пантелей Костянтин, м. Київ.

          37. «Парафіяльний соціальний центр», Ісик Януарія, м. Київ.

          38. «Соціальна ініціатива “Sobor.Help” – надання соціальної допомоги та підтримки людям в складній життєвій ситуації», РГ «Патріаршого собору Воскресіння Христового», м. Київ.

          39. «Створення харчового HUBу для постраждалих від конфлікту людей у Святошинському районі м. Києва», РГ “Святого Йосафата”, м. Київ.

          40. Кіноклуб «Cinema for rest», ГО «Шлях добра», м. Умань, Черкаська обл..

          Нагадуємо, в межах реалізації проєкту «Створення соціальних центрів для посилення можливостей подолання труднощів та розвитку потенціалу самодопомоги постраждалих від конфлікту людей і громад в Україні» Благодійною організацією «Благодійний фонд «Карітас-Київ» було проведено конкурс мікрогрантів для громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, прийняли внутрішньо переміщених осіб та шукають можливості щодо подолання труднощів, розвитку свого потенціалу та реалізації соціально-значущих ініціатив.

          Благодійний фонд “Карітас-Київ”

          Читай також

        • 27 травня відбудеться онлайн-обговорення фільму «Клятва» Майкла Саксі
        • Що робити коли сіли батарейки? «Карітас-Київ» проведе онлайн-семінар «Емоційне вигорання»
        • Останній шанс для твого проекту! Поспіши! Встигніть подати заявку на конкурс мікрогрантів від Карітас-Київ
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.