ТОП-3 серіали листопада про сильних та загадкових жінок

Читай також

  • Церква жінок
  • Заява ВРЦіРО про загрози, які несе в собі Стамбульська конвенція, та недоцільність її ратифікації
  • Чи знаєте ви історію дочок Целофхада?
        • ТОП-3 серіали листопада про сильних та загадкових жінок

          Відома французька письменниця Сімона де Бовуар одного разу сказала: “Жінкою не народжуються, нею стають”. І справді, що бути справжньою жінкою, потрібно зберігати баланс між інтелектом, силою духу, красою, вірою, вміти захищати свої погляди та не боятися розвивати власні ідеали… Це важка і надзвичайно відповідальна праця. Героїням нашого сьогоднішнього кіноогляду вдалось благородно із нею впоратися. Пропонуємо Вашій увазі найкращі серіали листопада про жінок, які ніколи не здаються.

          1. Серіал Корона

          В четвертому сезоні серіалу “Корона” (англ. “The Crown”) від Netflix нарешті з’являється легендарна, чарівна та незабутня леді Діана Спенсер (Леді Ді), перша дружина принца Чарльза, “королева сердець” для всього народу Великобританії, мати принців Вільяма та Гаррі. Творці серіалу вирішили показати юні роки Леді Ді, її формування як особистості, протистояння королівській сім’ї. Принцеса Уельська переживатиме не тільки подружні зради чоловіка, важку форму психологічного розладу, але й стане достойною конкуренткою для всіх представників своєї благородної родини.

          Четвертий сезон цього надзвичайно успішного серіалу розповідає й про світоглядне протистояння королеви Єлизавети II та прем’єр-міністра Великобританії, “Залізної леді” Маргарет Тетчер.

          Трейлер можна подивитися ТУТ:

          • Іспанська принцеса

          Другий сезон серіалу Іспанська принцеса” (англ. “Spanish Princess”) від каналу Starz продовжує розповідати трагічну історію життя королеви Катерини Арагонської, першої дружини короля Англії Генріха VIII Тюдора. Як відомо, королева не змогла народити йому сина, і тому після 24х років шлюбу Генріх вирішив анулювати їхній подружній союз. Це стало причиною розриву стосунків із Ватиканом та розвитком Реформації в Англії.

          Новий сезон “Іспанської принцеси” розповідає про падіння Катерини Арагонської, її боротьбу із несправедливістю, чоловіком-нарцисом, вірність Ватикану, любов до народу Англії та Іспанії.

          Трейлер можна подивитися ТУТ:

          • Хід Королеви

          Мабуть, важко буде знайти тих, хто ще не чув про геніально-магнетичний міні-серіал “Хід Королеви” (англ. “The Queens Gambit”) від Netflix, знятий за однойменним романом Волтера Тевіса (1983). Події серіалу розвиваються у 1950x-60x роках.

          “Хід Королеви” розповідає історію геніальної шахістки Бет Хармон, яка прагне стати чемпіонкою. І у неї є всі шанси, щоб досягнути бажаного. Проте, щоб стати справжньою королевою гри, Бет доведеться поборотися зі своїми демонами: наркотиками та алкогольною залежністю.

          Трейлер можна подивитися ТУТ:

          https://www.youtube.com/watch?v=CDrieqwSdgI

          Приємного перегляду!

          Підготувала Лідія Батіг

           

          Читай також

        • Церква жінок
        • Заява ВРЦіРО про загрози, які несе в собі Стамбульська конвенція, та недоцільність її ратифікації
        • Чи знаєте ви історію дочок Целофхада?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)