Школа лідерів онлайн: не пропусти!

Читай також

  • Чотири життя Андрія Зелінського.
  • 10 способів перетворити Біблію на зброю
  • Священник із “Marvel”
        • Школа лідерів онлайн: не пропусти!

          16-18 квітня відбуватиметься Школа Лідерів онлайн, до якої можуть долучитися усі охочі. На учасників чекають цікаві спікери, навчання, обговорення, дискусії, молитви.

          Bruce Clewett – народився в Каліфорнії (США). З 1953 року почав співпрацювати з міжнародною міжконфесійною місіонерською організацією “Youth With A Mission” в Європі. Одружений, є батьком трьох дітей. Брюс навчає лідерство в більше, ніж 40 країнах світу. Брав участь у заснуванні “Інтернаціональної Католицької Програми з Євангелізації” (ICPE). Також був одним із двох засновників, разом з Johannes Fichtenbauer “Міжнародної Мережі Спільнот”(ENC) та одним із засновників інтернаціональної мережі Католицької євангелізаційної школи “Емаус” в Уганді. Брав участь в багатьох великих і малих проектах у сфері лідерства та євангелізації. Має величезний досвід у сфері лідерства.


          Rob Clarke – народився і навчався в Новій Зеландії. У 1982 році Роб почав співпрацювати з міжнародною молодіжною організацією “Youth With A Mission”. У 1987 році переїхав в Ірландію та обійняв посаду директора цієї організації, де, в основному, займався навчальними програмами, лідерськими семінарами і таборами для молоді. Роб також допомагає Європейській  мережі католицьких лідерів “RELaY”. Останніми роками Роб працював в християнських та корпоративних організаціях, як наставник і тренер у сферах планування, розв’язання проблем в командах, вмінні будувати й визначати правильні цілі та інше. Також з 2010 року Роб працює на радіо Spirit в Ірландії.

          Читай також

        • Чотири життя Андрія Зелінського.
        • 10 способів перетворити Біблію на зброю
        • Священник із “Marvel”
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.