«Давай зустрінемося!» або speed dating по-львівськи

Читай також

  • «Як досягти гармонії у стосунках?» ― онлайн-курс від «Покликані до любові»
  • Як святкувати, коли близька людина на війні
  • Що говорить родовід?
        • «Давай зустрінемося!» або speed dating по-львівськи

          У Львові громадська організація «Платформа Розвитку Стосунків» організовує знайомства для чоловіків та жінок, які б хотіли створити свою сім’ю. А 10% від вартості квитка перераховують на програму «12 кроків звільнення від залежностей».

          «Давай зустрінемось!» – так називається проект і перша зустріч відбудеться уже 18 липня. Про місце зустрічі кожного учасника буде повідомлено індивідуально після РЕЄСТРАЦІЇ, так як організатори надають змогу обирати місце зустрічі.

          Засновниця громадської організації, ведуча тренінгових програм про стосунки Ольга Матвійчук розповідає про те, що цей проект є відповіддю на запит самих учасників. «Після проходження наших програм учасники часто задають запитання: «Де знайти зрілого чоловіка, який нестиме відповідальність за сім’ю?» чи «Де знайти жінку, яка «не пилятиме» і забезпечуватиме затишок в домі?». «Мої відповіді на подібні запитання про те, щоб спочатку стати такими. І для цього точно недостатньо самого усвідомлення. Тому що у близькій взаємодії з іншим, ми інші. І буває ми боїмось такої інакшості бо вона непрогнозована і неконтрольована. Сьогодні багато молодих людей, будучи мега соціальними, можуть залишаються в інтимній ізоляції” – розповіла Ольга Матвійчук.

          Для того щоб потрапити на зустріч потрібно зареєструватися, обрати місце та дату зустрічі. Після того, із зареєстрованими учасниками контактує менеджер і надає реквізити для оплати. Після оплати учасник отримуєте інформацію про локацію. Реєстрація ТУТ .

          Як зазначають організатори, вік учасників: для жінок від 20 до 40 років, для чоловіків від 20 до 42-х.І щоб спростити швидке налагодження контакту, учасникам будуть запропоновані спеціальні запитанням.

          Зустріч відбувається у два етапи.

          На першому – учасники знайомляться в форматі швидких побачень (speeddating), сідають спершу леді, а потім до них підсідають мужчини. На спілкування дається по 7 хвилин – цього достатньо, щоб створити перше враження.Після дзвінка мужчини пересідають.

          На другому – учасники взаємодіють в ігровій інтерактивній формі через різні завдання та вправи. У кожного буде ім’я на бейджі. Також учасники матимуть анкету-записник для того, щоб створювати короткі нотатки, а після знайомств зробити свій вибір партнера, що сподобався. Якщо симпатії співпадуть, організатор надасть номер телефону партнера, якого учасник обрав та запросить обох,як пару, на наступний етап знайомства за спеціальною ціною.

          Початок зустрічі: 16:00

          Вартість участі складає 350 грн.

          Участь лише за 100% передплати. Якщо ви не прийшли, кошти не повертаються.

          Увага! До участі у події не допускаються учасники у стані наркотичного чи алкогольного сп’яніння.

          Знайомства в проекті “Давай зустрінемось!” відбудуться 18 та 25 липня, а також 1 та 15 серпня у Львові. Більше інформації за лінком публічної події у мережі facebook.

          Додаткові запитання за номером телефону 0504175840 Марта (з 18:00 до 22:00). Для комунікації можна використовувати Viber, Telegram, WhatsApp.

          Проект реалізовується громадською організацією «Платформою Розвитку Стосунків». Основна мета організації – популяризація цінності сім’ї, сприяння у формуванні та реалізації державної сімейної політики на зміцнення інституту сім’ї.

          Релігійний інтернет-ресурс “Духовна велич Львова” та сайт “ДивенСвіт” є інформаційними партнерами подій “Давай зустрінемось!” та проекту про розвиток стосунків “Гостинець”, що реалізовуються ГО “Платформа Розвитку Стосунків”.

          Читай також

        • «Як досягти гармонії у стосунках?» ― онлайн-курс від «Покликані до любові»
        • Як святкувати, коли близька людина на війні
        • Що говорить родовід?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.