Благодійний міні-фестиваль Будуємо Україну Разом у Вознесенську

Читай також

  • Послання до молоді з нагоди 5-ї річниці Апостольського напоумлення «Christus vivit»
  • «Прийди і подивися». 40 учасників із усієї України розпочали формаційне навчання
  • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу
        • Благодійний міні-фестиваль Будуємо Україну Разом у Вознесенську

          8 вересня у Вознесенську, Миколаївської області відбудеться благодійний музичний фестиваль за участі українських артистів, таких як Антон Слєпаков та Андрій Соколов з ліричним проєктом WARНЯКАННЯ, Tember Blanche, хейтспіч та діджей C. J. PLUS.

          Організаторами стали ГО “Відлік проджектс” та ГО “Будуємо Україну Разом” (БУР), яка організовує волонтерські відбудовчі табори з 2014 року. 

          Подія розпочнеться о 16:00. Онлайн-трансляція із Вознесенська відбудеться на каналі СЛУХ. Посилання на трансляцію:

          Через заходи безпеки захід не буде масовим, а основна частина глядачів приєднається до онлайн-трансляції. Під час трансляції БУР оголосить збір коштів на продовження відбудови. Ціль збору – 100 тисяч гривень. Усі охочі та глядачі зможуть зробити благодійний внесок. Зібрані кошти будуть передані Благодійній організації “Фонд громад Вознесенська” для відбудови будинків, які постраждали від обстрілів.

          Долучитись до збору коштів на відбудову Вознесенька можна за посиланням ТУТ.

          “Перший волонтерський табір відбувся в 2014 році у Краматорську одразу після його звільнення. Тоді ще не було назви “Будуємо Україну Разом” та планів робити подібні акції по всій Україні. Ми просто заходили в кожну квартиру 9-ти поверхового будинку, який був пошкоджений від обстрілів і допомагали мешканцям відремонтувати їхню домівку, багато спілкувались, обіймались та пили чай.” – Юрко Дідула, засновник та керівник програми “Будуємо Україну Разом”.

          “Це наш другий табір на Миколаївщині і 100й табір за 8 років діяльності. Ми надзвичайно раді бути тут у Вознесенську сьогодні та допомагати місцевій громаді відновлювати і ремонтувати домівки. Мешканці південних областей надихають! Впевнена, що разом ми не тільки відбудуємо зруйноване, а й втілимо багато нових та крутих проєктів!” – Мар’яна Фариняк, проєктна менеджерка БУР.

          Будуємо Україну Разом — громадська організація, яка створює можливості для молоді творити зміни в країні через волонтерство. БУР виник у 2014 році під час відновлення будинків у деокупованому Краматорську. Волонтери встановили нові вікна у знаменитій Краматорській багатоповерхівці та відбудували два повністю зруйновані будинки у Семенівці. Юрко Дідула та Коля Дорохов восени 2014 року створили в Краматорську перший в Україні молодіжний центр “ВІЛЬна ХАта”.

          За 8 років діяльності команда залучила до волонтерства більш як 4 тисячі молоді з України та різних куточків світу. БУР напрацював унікальну модель підсилення молоді через волонтерство, неформальну освіту, фінансування бізнес та освітніх проєктів, менторство та формування довіри, які ми успішно застосували в більш ніж 100 містах по всій Україні.

          Після 24 лютого БУР допомагає облаштовувати житло для тих, хто втратив власну домівку, відновлювати будинки в деокупованих містах і селах. Одним із таких міст є Вознесенськ, Миколаївської області. БУР табір у Вознесенську проходить з 31 серпня по 9 вересня.

          Довідка: з 2 по 15 березня 2022 року Вознесенськ було частково окуповано, точились бої за місто. 20 серпня та 4 вересня від ракетних ударів постраждало більше 60 приватних домівок та багаквартирні будинки. Волонтери “Будуємо Україну Разом” допомагають лагодити дахи будинків та розчищати завали.

          Посилання на афіші:

          Контактна особа: 

          Христина Дубницька

          керівниця відділу комунікацій БУР

          [email protected] 

          0634978907

          Читай також

        • Послання до молоді з нагоди 5-ї річниці Апостольського напоумлення «Christus vivit»
        • «Прийди і подивися». 40 учасників із усієї України розпочали формаційне навчання
        • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.