Бюро УГКЦ з питань екології видало «Абетку енергоефективності»

Читай також

  • Про екологію, боротьбу з голодом та інформаційну гігієну говорили на події проєкту #СпоЖити в Чернівцях
  • Проєкт #СпоЖити навчатиме про культуру формування екологічного мислення і споживання
  • #СпоЖити у Чернівцях: програма події та спікери
        • Бюро УГКЦ з питань екології видало «Абетку енергоефективності»

          «Абетка енергоефективності: для дітей Божих – малих та дорослих» – під такою назвою побачило світ нове видання Екологічного бюро Української Греко-Католицької Церкви.

          Ця абетка відкриває світ та значення енергії для добробуту людини і має за мету навчити енергоефективності в повсякденному житті, що є запорукою чистого та безпечного довкілля.

          Видання призначене для широкого кола дітей Божих, як малих так і дорослих. Малеча зможе поринути у світ супергероїв мультфільмів, які у доступній віршованій формі діляться знаннями про цінність енергії і важливість та конкретні можливості її бережливого та ефективного використання. Окремим елементом зацікавлення діток є можливість розмалювати персонажів мультфільмів і пригадати їхні імена.

          Дорослі знайдуть тут багато цікавої та корисної інформації про технічні засоби щодо підвищення енергоефективності, а також поради для плекання сталої і цілісної екологічної свідомості та культури поведінки.

          Абетка енергоефективності допоможе застановитися в родинному колі над тим як берегти та захищати світ Божий за допомогою таких технічних засобів як аератор, димер, тепловий насос, вентиляція з теплообміном та енергоефективне опалення, а також – як мінімізувати витрати енергії та коштів при використанні чайника чи холодильника. Видання розкриває значення чеснот мудрості та поміркованості для збереження Божого створіння, а також розшифровує як бути добрим господарем в управлінні природними дарами нашого Творця і Спасителя.

          В контексті повномасштабної злочинної війни рф проти України, абетка енергоефективності покликана стати дієвим знаряддям подолання енергетично-екологічних викликів, сприяти захисту нашого спільного Божого дому і відновленню та примноженню природної спадщини Творця.

          Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

          Читай також

        • Про екологію, боротьбу з голодом та інформаційну гігієну говорили на події проєкту #СпоЖити в Чернівцях
        • Проєкт #СпоЖити навчатиме про культуру формування екологічного мислення і споживання
        • #СпоЖити у Чернівцях: програма події та спікери
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.