У Кропивницькому діє проєкт, що підтримує сім’ї у кризі 

Читай також

  • «Прийди і подивися». 40 учасників із усієї України розпочали формаційне навчання
  • Знайомство з живим Богом: як допомогти молоді краще пізнати сенс християнства
  • Отець Лука Михайлович: «Підтримка — це витончене мистецтво бути поруч»
        • У Кропивницькому діє проєкт, що підтримує сім’ї у кризі 

          Сім’ї, що перебувають у групі ризику потрапляння у складні життєві обставини, або ті, що вже опинилися у кризі в Кропивницькому підтримує «Добрий сусід». Завдяки волонтерам, які задіяні у проєкті, люди можуть отримати кваліфіковану психологічну та матеріальну підтримку. 

          «Здебільшого люди, які опинилися в кризі, соромляться просити про допомогу або, просто, не знають куди звертатись за підтримкою. Ми, власне, працюємо в тому напрямку, аби зарадити таким сім’ям. Допомогти родинам повірити у себе, свої сили, показати, що у житті все можна вирішити», – розповідає Яна Ковальова, волонтерка «Доброго сусіда».  

          У Кропивницькому проєкт підтримав вже 60 сімей. Зокрема родину Антоніни Кісельової. Вона з Святогорівки, що на Донеччині. Разом із чоловіком є опікунами 9 дітей. Сім’я змушена була виїхати із рідного селища через війну. Над їхньою хатою розірвалась ракета. Родина довго поневірялась, поки не знайшла підтримку добросусідства у Кропивницькому. 

          Волонтери допомогли знайти для сім’ї житло, організували заняття із психологом. Посприяли із школою для дітей та репетиторських заняттях із англійської. 

           «Цей проект підтримує та активно допомагає тим, хто перебуває у тяжких життєвих обставинах. Люди бачать, що вони не самі, а мають щирих однодумців. Проект підтримує людей, допомагає їм не зневіритися, забезпечити тим, що їм найнеобхідніше, вказати на вихід з складної ситуації. Проект «Добрий сусід» зближує людей і допомагає виходити з кризи», – каже отець Іван Третяк парох Парафії Різдва святого Івана Хрестителя УГКЦ міста Кропивницького.  

          Зараз проєкт Добрий сусід потребує підтримки. Аби допомога сім’ям у кризі не зупинялася у наступному році, стартувала фандрейзингова кампанія БО «Українська освітня платформи». Мета – зібрати 2 мільйони гривень, аби сімей, які можуть отримали допомогу було ще більше. Якщо маєте бажання долучитись до підтримки переходьте за посиланням.

          Підтримати проєкт можна ТУТ.

          Читай також

        • «Прийди і подивися». 40 учасників із усієї України розпочали формаційне навчання
        • Знайомство з живим Богом: як допомогти молоді краще пізнати сенс християнства
        • Отець Лука Михайлович: «Підтримка — це витончене мистецтво бути поруч»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.