Голос української молоді про війну пролунав у Тезе!

Читай також

  • Літні реколекції для української молоді в Польщі
  • “ Я повірила! Я дивилась на ікону і почула … як Бог торкнув мого життя!” – в Зарваниці завершився табір який зробила «молодь для молоді»
  • «Молодь для молоді»
        • Голос української молоді про війну пролунав у Тезе!

          Минулого тижня ми провели надзвичайні дні в спільноті Тезе. 50 молодих людей з різних куточків України (Дніпро, Київ, Рівне, Львів) обʼєднала Молодіжна Комісія Стрийської єпархії.

          Цього року ми є першою групою молоді з України, яка прибула Тезе! Це особливий досвід для кожного з нас, бо ми бачимо тисячі молодих людей з усієї Європи, які разом моляться, розважають над Словом Божим, будують дружні стосунки.

          Віра зароджується від слухання і свідчення. І тут ми цим збагатились. Та, чи не найважливішою нашою місією було розповісти нашим ровесникам про Україну, про війну, про мужній український народ. І з певністю можу сказати – нам це вдалося! Голос нескореного українського народу, якого не залякати ні ракетами, ні звірствами окупанта над дітьми і матерями пролунав на спільній молитві з братом Метью і всіма учасниками. Ми говорили про Ахмадит і сотні інших зруйнованих лікарень, тисячі вбитих людей. Зі своїм Остапа: «Щонайменше 36 людей загинули, понад 140 отримали поранення. Кожен день і навіть зараз люди гинуть і страждають, але нам не потрібна жалість, нам потрібні друзі, нам потрібні люди, які є з нами. Нам потрібне відчуття того, що ми не самотні.

          Цікавтеся, розпитуйте більше про війну в Україні, будьте в курсі. Нам потрібна солідарність, співчуття, молитва – адже ми відчуваємо вашу підтримку та молитви.

          Підтримувати зв’язок з українцями можна різними способами – соцмережами, листами, дзвінками». Згодом Оксанка поділилась своїми враженнями від зустрічі Тезе в Любляні та особливі враження від тижня , проведеного в Тезе.

          З чим повертаємось додому?  За цей час ми вчились слухати Бога і мандрувати разом з Ним!

          Отець Петро Верхоляк

           

          Читай також

        • Літні реколекції для української молоді в Польщі
        • “ Я повірила! Я дивилась на ікону і почула … як Бог торкнув мого життя!” – в Зарваниці завершився табір який зробила «молодь для молоді»
        • «Молодь для молоді»
          • Оціни

            [ratemypost]

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"