Доєднуйтеся до духовного вікенду «Таємниця Великого Різдва»

Читай також

  • Школа екуменічного діалогу «Християнська віра і дія в часі війни»
  • «Радість в надії» ― проєкт, який допоможе формувати лідерів молодіжних спільнот
  • «Сексуальність не існує сама по собі, вона є ознакою ЛЮДИНИ»
        • Доєднуйтеся до духовного вікенду «Таємниця Великого Різдва»

          У межах проєкту онлайн-школа «Богослов’я тіла» 16-18 грудня відбудеться духовний вікенд «Таємниця Великого Різдва» із отцем Олексієм Саранчуком та БТeam.

          Захід проходитиме в тихому лісовому куточку в реколекційно-відпочинковому Центрі «Світлиця», смт. Брюховичі, що неподалік Львова.

          Вартість участі в духовному вікенді ― 3100 грн.

          Скористайся ВИГІДНОЮ ПРОПОЗИЦІЄЮ та до 10 грудня забронюй собі місце за 2500 грн.

          Реєстрація: ТУТ

          Кількість місць ― обмежена.

          Зараз, коли ми переживаємо надзвичайно складний час війни, прагнемо хоча б якось допомогти людям приготуватися до одного з найбільших християнських свят ― Різдва Христового. Багато хто впродовж місяців повномасштабної війни задіяний у волонтерство, не маючи ані часу, ані змоги трохи перезавантажитися. Ця подія допоможе відірватися від повсякдення і зануритися в атмосферу зустрічі з Христом, відчути близькість Бога до нас. Це буде добра нагода засвідчити, що Господь ― поруч у цей страшний час війни і в тих проблемах, які переживаємо, ― пояснює координатор події, засновник онлайн-школи «Богослов’я тіла», священнослужитель Українського Католицького Університету отець Володимир Гриб

          Команда онлайн-школи «Богослов’я тіла» вперше організовує таку подію.

          Ми вирішили зібрати охочих пережити це Різдво по-особливо. Це буде дуже затишна і цікава зустріч. Окрім реколекцій з отцем Олексієм Саранчуком ― духівником УКУ, відомим проповідником, реколектантом, автором і виконавцем авторських пісень, матимемо молитву прослави. Також упродовж трьох годин з нами працюватимуть художниця і психологиня Арт-терапевтичного простору «Сонячна майстерня». Тож це буде насичений духовно-відпочинковий вікенд, ― додав координатор події.

          Загалом у межах онлайн-школи «Богослов’я тіла» планують періодично організовувати подібні вікенди не лише духовні, а й психологічного, богословського, сексологічного характеру.

          Метою нашого основного проєкту ― онлайн-школи «Богослов’я тіла» є руйнування стереотипів про тілесність і сексуальність. Також ставимо собі за мету відкривати значення тіла і сексуальності людини. У час Великого Посту і в період після Великодня маємо вже заплановано психологічний і богословський вікенди. Це будуть інші спікери, інша програма, ― пояснив отець Володимир Гриб.

           

          Читай також

        • Школа екуменічного діалогу «Християнська віра і дія в часі війни»
        • «Радість в надії» ― проєкт, який допоможе формувати лідерів молодіжних спільнот
        • «Сексуальність не існує сама по собі, вона є ознакою ЛЮДИНИ»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"