Classic Vs casual: чому успішні люди одягаються однаково щодня

Читай також

  • ОДЯГ СВЯЩЕННИКА: Що означає? Яке значення кольорів? Чому він такий дивний?
  • «У них все супер, а в мене…»
  • Бути модним легко: носи добрі футболки і твори добро
        • Classic Vs casual: чому успішні люди одягаються однаково щодня

          Ні, ми не гарантуємо вам успіху після прочитання цього матеріалу. Так, досягнути успіху можна і без цього. Ні, це не впливає на ваш талант, вміння чи, тим більше, працелюбність. Просто хочемо показати новий раціональний підхід до дуже поширеного явища в житті молодої людини. 

          Як відомо, з’являтися кілька разів підряд в одному образі – це вже “моветон”. Повинна бути різноманітність і все. Студенти, учні та працівники кожного дня мізкують над тим, що одягнути і як сьогоднішній образ зробити відмінним від вчорашнього. Комбінують, обирають та мучаться у своєму виборі. Деколи це переростає у чималі комплекси – адже “немає що одягнути”.
          Словом, читайте та беріть на замітку

          Людина в костюмі виглядає дуже успішною … поки ти не дізнаєшся, що вона працює на людину, одягнену в теніску і джинси.

          На думку одразу спадає Марк Цукерберг в незмінній сірій футболці та джинсах. Не менш культовим став і образ Стіва Джобса: чорна водолазка, джинси та кросівки.

          a41501b5-a914-4614-8234-b94a14b7eca3

          ВИБІР ОДНАКОВОГО ОДЯГУ ЩОДНЯ ПОЯСНЮЄТЬСЯ РЯДОМ ПРИЧИН:

          1. ЦЕ ЗАОЩАДЖУЄ ЧАС

          Не потрібно витрачати безліч часу перед шафою, якщо всі ваші речі однакові, або хоча б базові, які гармонійно підходять одні до одних і ця комбінація заздалегідь обдумана.

          2. МЕНШЕ РІШЕНЬ

          Мінус одне рішення щодня, а отже більше часу на обдумування справді серйозних питань.

          Бачите, я ношу тільки сірі і сині костюми. Я намагаюся урізати прийняті рішення. Я не хочу приймати рішення про те, що я їм або що ношу. Тому що у мене дуже багато інших рішень, які потрібно обдумати і прийняти. – Барак Обама

          3. МЕНШЕ СТРЕСУ

          Неправильно підібраний одяг може створювати дискомфорт, що в свою чергу часто є причиною непродуктивного дня.

          4. МЕНШЕ ВИТРАТ

          Навіщо витрачати гроші на купи одягу, якщо є безліч кращих способів їх інвестувати.

          5. НЕ КІЛЬКІСТЮ, А ЯКІСТЮ

          В кожному гардеробі є речі, які все ще чекають свого “зіркового” часу. Якщо такі завалялись і у вас, повірте, їх час вже не настане – позбудьтеся цього одягу: він щодня відволікає і займає зайвий простір.

          6. КУЛЬТОВИЙ СТАТУС

          Це пояснює вашу стабільність, зрілість і постійні цінності.

          Одягатися слід для тієї роботи, яку ви хочете мати, а не для тієї, яку маєте. – Дональд Трамп

          Цю фразу знають практично всі, от тільки трактують її не зовсім правильно. Хтось розчаровується, вважаючи, що це повинен бути одяг відомих світових брендів, інші сприймають це як виклик і скуповують безліч одягу, намагаючись міняти образи щодня – цим самим начебто підтверджуючи свою фінансову спроможність. Насправді, цей вислів Дональда Трампа всього лиш підтверджує все вище сказане.

          Ніхто не відміняв базові предмети гардеробу і стриману кольорову гаму, характерні діловому стилю, ніхто не змушує вас одягати один комплект одягу з дня в день. Образ успішних людей складають деталі і саме вони можуть як зіпсувати його, так і показати статус людини. Зрештою, ви ще не Стів Джобс і не Марк Цукерберг, щоб звести свій гардероб до мінімуму. На підтвердження цього, згадаємо уривок з фільму “Це безглузде кохання”, в якому Раян Гослінг, такий стильний та красивий, викидає кросівки Стіва Керрела та повністю міняє його гардероб:

          tumblr_m9fz00kPa21qhekpro3_250tumblr_m9fz00kPa21qhekpro5_250tumblr_lt4qi8Fd1B1qzado8o8_250

          Не варто думати, що такі правила відносяться тільки до чоловіків чи тільки тих, хто має відношення до світу технологій. Жінки, які працюють в індустрії моди та мистецтва, давно знайшли той єдиний образ, який їм найбільше личить, та в якому вони почувають себе комфортно, тим самим, вкотре підтверджуючи наші твердження про те, що єдиний образ створює імідж, зменшує стрес та витрачений час.

          Анна Вінтур
          Анна Вінтур

          Анна Вінтур – головний редактор американського Vogue – одна з найбільш впливових жінок в світі моди – ось уже 20 років не змінює зачіску, посилаючись на те, що тільки така їй личить. Окрім цього на ній часто можна помітити одні і ті ж босоніжки, які спеціально для неї виготовляє Маноло Бланк. Фасони суконь в Анни також доволі схожі – вони або строгі, виконані в стилі 1950-х або більш легкі з розкльошеними спідницями, так звані A-line.

          1
          Матильда Каль

          Нью-йоркський арт-директор Матильда Каль, також обрала для себе єдиний стиль, якого дотримується вже кілька років – при капсульному гардеробі вона менше переживає про одяг протягом дня. Біла шовкова блузка, чорні брюки та різноманітні піджаки чи куртки – завжди різні деталі для неповторного стильного образу бізнеследі.

          За матеріалами: melni.me

          Фото: pexels.com

          Читай також

        • ОДЯГ СВЯЩЕННИКА: Що означає? Яке значення кольорів? Чому він такий дивний?
        • «У них все супер, а в мене…»
        • Бути модним легко: носи добрі футболки і твори добро
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.