Відомий американський актор: Я буду молитися за добрі й святі покликання до священства

Читай також

  • Дівчина із Краматорська нестиме прапор на відкритті СДМ
  • Що маємо зробити, щоби вчинити діла Божі?
  • Пастка лукавого: чому ніколи не варто надіятися лише на себе?
        • Відомий американський актор: Я буду молитися за добрі й святі покликання до священства

          У своєму онлайн-відео відомий американський актор Марк Волберґ заявив, що він молиться за покликання до священства та що він глибоко цінує ту роль, яку священики відіграли в його житті, повідомляє CNA.

          Волберґ адресував своє відео в якості привітання присутнім на Національній конференції єпархіяльних директорів покликань, яка відбудеться в його рідному Бостоні.

          «Я хочу, щоб ви знали про мою підтримку вашої діяльності сприянню священичим покликанням. Тому що я хочу, щоб мої діти і прийдешні покоління теж мали добрих священиків, так як їх маю я», – звертається Волберґ до промоторів священичих покликань.

          «Моя католицька віра є якорем, який підтримує мене в моєму житті. У моїх щоденних молитвах я прошу про силу, щоб бути добрим чоловіком і добрим батьком», – сказав Волберґ.

          «Я був вінчаний священиком, мої діти були охрещені священиком, кожного разу, коли хтось з моїх родичів помирає – його ховає священик. Мої гріхи стають прощені священиком, коли я приступаю до Сповіді. Кожен раз, коли я на Месі, я з рук священика отримую Тіло і Кров Христові, які зміцнюють мене, щоб я міг дати свідчення своє католицької віри іншим», – свідчить про своє сприйняття священика американський актор.

          «Ми, католики, розраховуємо на вас, що ви принесете нам добрих і святих священиків», – сказав на завершення Волберґ – «Відчувайте себе добре в моєму рідному місті цього тижня. Я буду молитися за вас і за ваш успіх. Дякую вам за все, що ви робите і нехай вас благословить Бог!».

          Марк Волберґ знявся у блокбастерах «Планета мавп», «Ідеальний шторм», «Пограбування по-італійськи», «Відступники», «Макс Пейн», «Трансформери: Епоха винищення». Марк одружений і батько чотирьох дітей. Марк щодня бере участь в Месі й відкрито свідчить про свою католицьку віру й любов до Католицької Церкви.

          Джерело: Католицький оглядач

          Читай також

        • Дівчина із Краматорська нестиме прапор на відкритті СДМ
        • Що маємо зробити, щоби вчинити діла Божі?
        • Пастка лукавого: чому ніколи не варто надіятися лише на себе?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.