Поради від подружжя Хабурських

Читай також

  • «Подружжя – це невпинна подорож двох»
  • 5 біблійних віршів, коли ви сердитеся на свого чоловіка чи дружину
  • «Спланований секс – це добре»
        • Поради від подружжя Хабурських

          Цього року ця пара відсвяткувала 24 річницю весілля, вирушивши у мандрівку Україною. Любомир Хабурський – канадський підприємець, юрист і експерт з менеджменту. Його дружина Леся Ґренджер працює координатором міжнародних мов у Раді католицьких шкіл центрально-східного регіону Канади.

          1. Не намагайтесь порівнювати себе з іншими парами. Коли ми спілкуємось з різними подружжями, нашими друзями чи колегами, то бачимо їх у їхній найкращій публічній персоні, однак ми не бачимо їх справжніх.

          2. Пам’ятайте, що ви одружуєтесь з цією людиною, і ця людина має стати для вас найріднішою, вашим найвідданішим другом. Тому не надавайте надто великого голосу своїм батькам, братам чи сестрам. Не дозволяйте їм втручатись у ваше сімейне життя

          3. Віддавайте один одному голос, слухайте один одного, дослухайтесь. Ніколи не нарікайте на свого партнера подрузі чи батькам! Це дуже руйнує цю сполуку (єдність) в подружжі.

          4. По-четверте, це стосується чоловіків, особливо у суспільстві, де існує великий тиск на роль жінки. Працюйте над тим, щоб зрозуміти, що ваша дружина є для вас рівним партнером. Так, християнська доктрина говорить про послух, але чоловікам не варто надто наголошували на цьому. Навпаки, слід більше говорити своїм дружинам про те, що ви команда. Це також включає потребу того, щоб жінка могла проявляти себе у кар’єрі, самореалізуватись.

          5. Розібратись в інтимних питаннях. Це сторінка, про яку всі хочуть говорити, але бояться. Ми радимо парам знайти ресурси, книги чи семінари, де можна говорити про секс явно та відкрито. На початку стосунків все здається легко, бо пара залюблена собою, але з часом це стає важче. Виникає рутина, коли ви стаєте нецікаві один одному і можете втратити подружній зв’язок між собою, а він дуже важливий.

          6. Можливо це надто контраверсійно, але ми радимо молодій парі трохи пожити у шлюбі без дітей, щоб краще себе пізнати перед тим, як народити дітей. Бо це дуже важливий крок у житті. Подружжю варто перейти той початковий час, коли вони залюблені в собі, тобто створити сильну сполуку (єдність) між собою перед тим, як відбудеться величезна зміна у їхньому житті – народження дітей, адже люди не можуть передбачити зміни.

          7. Боріться проти щоденної рутини. Молода пара має знайти спосіб, щоб зламати цю рутину. Приміром, запишіться на уроки танців, навіть якщо вважаєте, що танці це не ваше! Танець творить такий самий сильний зв’язок, як і секс. Ходіть на концерти та разом переживайте ці емоції, оскільки це дуже добре зближує пару.

          8. Зустрічайтесь з друзями та станьте найкращими друзями між собою. Обирайте собі у друзі пари, які теж є один для одного друзями у своїх подружжях.

          9. Добре продумайте над своїми сподіваннями один щодо одного. Так, щоб ті сподівання не стали для вас тягарем. Можливо спочатку ми про це не думаємо, але то дуже важливо у подружньому житті, адже любов – це не тільки почуття, але й постійна праця над собою.

          Біля нашого будинку є озеро і, коли я маю вільну хвилину,  я люблю сидіти і дивитись на воду, слухати як співають пташки, як вітер гуде. А от Лесі важко всидіти на місці, вона постійно мусить йти щось робити.  Я думаю, що в нашій сім’ї ми вже зрозуміли, що є деякі індивідуальні потреби і ми намагаємось це поважати і підтримувати.

          За матеріалами інтерв’ю Ірини Мацькової  “Подружжя – це коли одночасно є танець дуету і танець двох соло…”, family-institute.org.ua

          Читай також

        • «Подружжя – це невпинна подорож двох»
        • 5 біблійних віршів, коли ви сердитеся на свого чоловіка чи дружину
        • «Спланований секс – це добре»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Коментарі

              • Петя    29.01.2017 о 23:02

                Якщо ви так все розумієте і роздаєте поради, то чому ваш син з червоною ниткою на руці? Хіба ви не знаєте, що це знак належності Ваалу?