Забери зі свого життя ці 10 непотрібних речей

Читай також

  • Декади Місійності-2023: День шостий – «Особиста відповідальність» (Єв. від Йоана 16, 15-23)
  • Коли настає час змін: 7 кроків, щоб не відступити від Божої волі
  • Що для нас змінює Воскресіння Христове?
        • Забери зі свого життя ці 10 непотрібних речей

          Перестань перевтілюватися і бути тим, ким ти не є насправді – закликає сайт Ukraine-live з посиланням на ibilingua.com

          1. Забудь про потребу завжди доводити свою правоту. Серед нас так багато тих, хто навіть під загрозою розриву чудових відносин, завдаючи біль і створюючи стрес, не може змиритися і прийняти іншу точку зору. Воно того не варте.

          2. Відпусти контроль. Будь готовим відмовитися від необхідності постійно контролювати все, що відбувається з тобою: ситуації, події, люди тощо. Чи то рідні і близькі, колеги або незнайомці на вулиці – просто дозволь їм бути такими, якими вони є.

          3. Відпусти почуття вини. Звільнися від потреби звинувачувати інших за те, чим ти володієш або не володієш, за те, що ти відчуваєш або не відчуваєш. Перестань розпорошувати свою енергію і візьми повну відповідальність за своє життя.

          4. Зупини негативну розмову з собою. Як багато людей наносять шкоду собі, тільки тому, що дозволяють негативним думкам і емоціям управляти їх життям. Не довіряй всьому, що говорить твій логічний розсудливий розум. Ти кращий і здатен на більше, ніж вважаєш насправді.

          5. Забудь про постійної потреби скаржитися на безліч речей: народ, владу, ситуації, події, які роблять тебе нещасним, сумним і пригніченим. Ніхто не може зробити тебе нещасними, ніяка ситуація не може тебе засмутити, без твоєї на те згоди.

          6. Відмовся від критики. Перестань критикувати людей, які інші, ніж ти, і події, які не відповідають твоїм очікуванням. Ми всі різні.

          7. Забудь про потребу справляти враження на інших. Перестань перевтілюватися і бути тим, ким ти не є насправді. Зніми маску, прийми і полюби своє справжнє Я.

          8. Перестань чинити опір змінам. Зміни – це нормально, вони необхідні нам, щоб рухатися з пункту А у пункт Б. Зміни допомагають змінювати і наше життя, і життя довколишніх на краще.

          9. Не приліплюй ярлики. Перестань чіпляти ярлики на людей і події, про які ти не знаєш або просто не розумієш. І поступово відкривай свою свідомість на нове.

          10. Відпусти минуле. Знаю, це складно. Особливо, коли минуле подобається більше, ніж теперішній час, а майбутнє трохи лякає. Але тобі необхідно прийняти той факт, що теперішній час – це все, що у тебе є.

          А ти погоджуєшся з такими закликами?

          За матеріалами: ukraine-live.com

          Читай також

        • Декади Місійності-2023: День шостий – «Особиста відповідальність» (Єв. від Йоана 16, 15-23)
        • Коли настає час змін: 7 кроків, щоб не відступити від Божої волі
        • Що для нас змінює Воскресіння Христове?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.