Чим твій майбутній чоловік відрізняється від просто хорошого хлопця

Читай також

  • «Як досягти гармонії у стосунках?» ― онлайн-курс від «Покликані до любові»
  • Чи можуть меми, снепи та емодзі бути шостою мовою любові?
  • «Подружжя – це невпинна подорож двох»
        • Чим твій майбутній чоловік відрізняється від просто хорошого хлопця

          Ти ніколи не будеш переживати, чому він затримується на роботі.

          Виходити заміж або будувати тривалі серйозні стосунки потрібно з тим, з ким ти можеш уявити ледачі вихідні на дивані. З тим, з ким ти можеш уявити походи в магазин, поїздки до батьків на свята – а не просто з ким можна потусити і переспати.

          Твій майбутній чоловік – той, хто досить зрілий, щоб впоратися з усім тим, чим є справжні стосунки. Це здатність вести дорослі розмови і знаходити компроміси, а не нити, поки не буде по-твоєму, чи оминати тебе, коли починаються труднощі. Він повинен бути відповідальним, підтримувати тебе, бути тим, на кого ти можеш покластися.

          Твій майбутній чоловік – той, кому ти можеш довіряти. Хто перестає фліртувати з іншими дівчатами, як тільки починає зустрічатися з тобою. Про кого ти ніколи не будеш переживати, чому він затримується на роботі, хто не писатиме своїм колишнім. Той, кому ти віриш, кого вважаєш чесним і справжнім.

          Твій майбутній чоловік ставить тебе на перше місце. Він водить тебе на побачення, а не кличе до себе додому в останню хвилину, а потім випроваджує на вулицю. Він запрошує тебе на зустрічі з друзями, будує з тобою плани, а не використовує тебе як запасний план.

          Твій майбутній чоловік – той, кого ти можеш познайомити зі своїми батьками. Кому ти не повинна читати лекцію в машині про те, як вести себе у тебе вдома. Той, кого твої батьки будуть любити таким, яким він є, тому що він по-справжньому хороший, по-справжньому дбає про їхню дочку.

          Твій майбутній чоловік – той, хто змусить тебе відчувати. Хто одним поцілунком змусить твоє серце битися частіше. Хто одним дурним жартом змусить тебе сміятися до сліз. І хто одними обіймами може заспокоїти тебе, коли тобі погано.

          Твій майбутній чоловік – той, для кого тобі не потрібно надягати маску і прикидатися, щоб вразити його. Ти можеш ходити, в чому хочеш, знаючи, що він все одно буде любити тебе. Тому що його любов більша, ніж поверхнева.

          Твій майбутній чоловік – той, хто хоче від відносин і життя того ж, що і ти. Навіть якщо у вас різні особистості, різні цілі, ви повинні збігатися по духу.

          Твій майбутній чоловік – той, хто тобі дійсно подобається, і в чиїх почуттях ти впевнена. З ним ти можеш уявити своє майбутнє. Майбутнє, яке повинно тривати вічно.

          За матеріалами Духовно-психологічної порадні

          Фото: lockerdome.com

          Читай також

        • «Як досягти гармонії у стосунках?» ― онлайн-курс від «Покликані до любові»
        • Чи можуть меми, снепи та емодзі бути шостою мовою любові?
        • «Подружжя – це невпинна подорож двох»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.