Перетворитися на чарівника — легко!

Читай також

  • Стій зі мною. Нас буде Десять і ми будемо з Богом
  • Для всіх і кожного. Книжкові новинки до зимових свят від видавництва «Свічадо»
  • «Святий Миколай живе в кожному із нас…» – владика Венедикт
        • Перетворитися на чарівника — легко!

          Стати чарівником! Хіба це реально? Хіба може, хоча б одна людина перетворитися на того, хто втілює мрії? Напевно, що так! І для цього навіть не потрібні надможливості, а лише бажання допомагати і вірити, що це потрібно.

          Центр Академічного душпастирства Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ разом із командою аніматорів „Думай! Дій! Твори!“ напередодні свята Миколая відвідали дітей, які перебувають на лікуванні в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

           

           

          — Завдяки небайдужим людям акція „Стань чарівником! Миколай — онкохворим дітям“ стала можлива. Подарунки вдалося зібрати різні — багато солодощів, печива, мандаринок, ігор та іграшок, книжок — від видавництва „Свічадо“ та „Світ“. Дякуємо всім, хто наважився стати чарівниками хтось таємно, а хтось відкрито, — Сергію Мальченко, Оксані Мручковській, Діані Кормухіні, Тетяні Савві, Надії Пеленські, Надії Савці, Марії Бадурі, отцю Петрові Верхоляку студентам Екологічного коледжу ЛНАУ, ТМ „Монарх“, — розповіла співорганізатор та ініціатор акції Оксана Цюпка.

          Щоб діти запам’ятали цю казку надовго, аніматори підготували святкову програму. Разом із малечею розучували пісеньку до Святого Миколая, танцювали банси, розказували різні історії. А діти, коли до них завітали ангели та Миколай, для них розповідали віршики, співали вивчену разом пісеньку, знайомилися.

           

          Також волонтери побували у вихованців Дитячого дошкільного навчального закладу „Вишенька“ с. Йосиповичі та Дитячого будинку „Добре серце“ с. Новий Милятин. До цих діток теж привезли чимало смачних і цікавих подарунків.

          — Наша акція не обмежуватиметься лише Святом Миколая. Ми й надалі плануємо приходити до дітей, які перебувають у лікарні. Щонайменше щомісяця хочемо організовувати для них день ігор і відпочинку. Те ж стосується й відвідин дітей-сиріт. Важливо приділяти їм увагу, приходити побавитися, почитати їм, щоб наповнити їхнє життя радістю. Сподіваємося в такий спосіб нагадувати людям, що робити добрі справи має стати для кожного частинкою життя, без якої воно буде не повним, — додала Оксана Цюпка.

          Наталія ПАВЛИШИН

          Світлини автора

           

          Читай також

        • Стій зі мною. Нас буде Десять і ми будемо з Богом
        • Для всіх і кожного. Книжкові новинки до зимових свят від видавництва «Свічадо»
        • «Святий Миколай живе в кожному із нас…» – владика Венедикт
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"

              Коментарі