«Увійди в радість Пана твого» ― заклик зробити крок назустріч Богові

Читай також

  • Для всіх і кожного. Книжкові новинки до зимових свят від видавництва «Свічадо»
  • Рекомендації для літнього читання від видавництва “Свічадо”
  • 15 художніх книг, які сучасному християнину варто прочитати
        • «Увійди в радість Пана твого» ― заклик зробити крок назустріч Богові

          Як можна увійти в радість? Та чи входять у радість? Хіба радість ― це не внутрішній стан серця людини? Цікаві питання для роздумів. Правда? От і мені прийшлося подумати, коли прочитала назву книжки Матері Анжеліки «Увійди в радість Пана твого».

          Відчинені двері, зображені на обкладинці, запрошують увійти. Куди? Напевно, зробити крок назустріч Богові. І, думаю, добре, що двері відчинені, бо в декого не завжди вистачає сміливості постукати у зачинені. Можливо, вагаємося: чи нам відчинять, чи за тими дверима хтось є? А може, боїмося переступити поріг уже відчинених дверей, адже вони ведуть у невідомість, у щось незвідане й нове. Коли роздумувати про слово «двері» у світлі Святого Письма, то найперше спадає на думку цитата: «Я ― двері. Хто ввійде крізь мене ― спасеться» (Йо. 10:9). Так говорить Ісус. Він якраз і є тими Дверима, через які йдемо до Бога.

          Мати Анжеліка, авторка книжки, монахиня, мала особливу практику в  своєму житті ― щодня декілька годин проводила на молитві перед Пресвятими Дарами. У тій особливій Присутності вона написала численні буклети, в яких наголошується на практичних аспектах життя, молитві, спільноті тощо.

          Нещодавно видавництво «Апостол» видало книгу Матері Анжеліки  «Увійди  в  радість Пана твого», в яку увійшли дев’ять брошур (у книзі це дев’ять розділів), написаних авторкою в присутності Євхаристійного Ісуса. Серед найвідоміших міні-книжечок, що увійшли в це видання, є «Чому залишаєшся осторонь?», «Ісус ― мій Спаситель», «Зцілююча сила страждання», «Знання Божої волі» та «Всередині Царства».

          Читаючи розділ «Чому залишаєшся осторонь?» кожен зможе правдиво подивитися на своє серце і відповісти найперше собі, чому залишається осторонь, на відстані від Бога, чому не шукає Його. А, може, просто не потребує?

          У розділі «Знання Божої волі» читачі прочитають щодо яких речей  можемо бути впевнені, що вони є волею Божою. А також отримають рецепти у пізнанні Божої волі стосовно конкретних рішень у їхньому житті.

          У розділі «Всередині Царства» авторка роздумує про Небо, Царство Небесне, шукає відповіді на найпоширеніші питання, над якими ось уже протягом століть точаться суперечки. «Одні кажуть, що це місце, інші, що це стан». А як вважає Мати Анжеліка, дізнаєтеся, прочитавши цей розділ.

          Яке значення мають страждання в Божому плані? Коли наші страждання приносять великий плід і не є змарнованими? Як віддати їх Богові? Про це ― у розділі «Зцілююча сила страждання».

          Мати Анжеліка писала коротко та влучно. Її розважання звучать просто, тексти читаються легко. Кожне її слово неодмінно торкнеться струн душі, адже вона була уважною на голос Святого Духа та вміла нести Бога людям.

          Окрім роздумів сестри на ті чи інші теми, у книжці також є цікаві поради для служіння часом, молитвою і терпінням, талантом.

          Нехай книжка «Увійди  в  радість Пана твого» стане для вас духовним дороговказом на шляху до святості та ще кращому служінню Господу.

          Про автора 

          Мати М. Анжеліка ― засновниця та настоятелька монастиря контемплятивних монахинь у штаті Огайо, США. Натхненна Святим Духом, мати Анжеліка заснувала всесвітню мережу католицького телебачення та радіостанцій Віковічного Слова, які несуть Добру Новину в кожний куточок Землі. Вона є авторкою понад 50 брошур, в яких наголошує на практичних аспектах духовного життя.

          Мати Анжеліка мала шість аудієнцій із Папою Іваном-Павлом ІІ, на яких представляла Святішому Отцю плани своєї діяльності й отримувала щедрі благословення у кожній натхненній Святим Духом справі.

          Іванна Дорошенко


          Детальніше про книгу Матері Анжеліки «Увійди в радість Пана твого» можна дізнатися за посиланням http://apostol.if.ua/products/uviidy-v-radist-pana-tvoho

          Ознайомитися з усім асортиментом товарів видавництва «Апостол» можна на його офіційному сайті apostol.if.ua

           

          Читай також

        • Для всіх і кожного. Книжкові новинки до зимових свят від видавництва «Свічадо»
        • Рекомендації для літнього читання від видавництва “Свічадо”
        • 15 художніх книг, які сучасному християнину варто прочитати
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)