Книга, що створює натхнення і повертає віру в чудо

Читай також

  • Для всіх і кожного. Книжкові новинки до зимових свят від видавництва «Свічадо»
  • Рекомендації для літнього читання від видавництва “Свічадо”
  • 15 художніх книг, які сучасному християнину варто прочитати
        • Книга, що створює натхнення і повертає віру в чудо

          «Світлі історії для душі. Про щоденні благословення» ― книга, що створює натхнення і повертає віру в чудо.

          Що перше вам спаде на думку, коли почуєте слово «благословення»? Що таке благословення? Вам доводилося приймати благословення? Ви благословляли інших? Чи знаєте, що Бог благословляє нас щодня? Однак, чи помічаємо ці благословення? А, можливо, бачимо лише великі чуда, а на «дрібні», повсякденні речі, які дає нам Господь, можемо не звертати уваги, сприймаючи як належне.

          Книга «Світлі історії для душі. Про щоденні благословення» якраз «навчить» помічати Божі благословення у щоденному житті. Якщо запитаєте: «Чому? Чим особлива ця книга?» Про це піде мова далі.

          Видання «Світлі історії для душі. Про щоденні благословення» ― новинка від видавництва «Апостол». Вона складається з 32 розповідей. Ці історії не мають одного автора. Вони написані різними людьми, які захотіли розповісти про особливе досвідчення Божої дії в їхньому щоденному житті.

          Кожна історія не вигадана, а правдива. Вона особисто пережита автором історії, пропущена крізь серце. Тому це робить її незвичайною. Під час читання ви отримаєте силу, щоб пережити клопоти та виклики дня, щоб сміливо, покладаючись на Бога і довіряючи Йому, долати труднощі і завжди мати надію на Боже милосердя та ведення.  

          Усі розповіді захопливі, динамічні, написані просто, тому їх легко читати. Після читання цих історій залишається приємний післясмак тихої радості, в серці з’являються мир та радість, повертається віра в добро, в те, що Бог ніколи не залишає Своїх.

          Якщо ви втратили надію чи думаєте, що Бог вас не любить, бо не дає те, що ви просите, якщо ви не знаєте чи не бачите, що Бог щодня робить  у вашому житті, тоді вам варто прочитати цю книгу. Також вона вам потрібна, якщо хочете просто «набратися» натхнення чи знову повірити в чудо, повернути в своє життя радість і надію, оживити віру й наповнити серце любов’ю.

          Натхнення прийде до вас, коли лише поглянете на обкладинку, легка усмішка сама собою з’явиться на вашому обличчі. Отож ви розпочнете читання уже з гарним настроєм, а тому ваше серце буде більш готовим прийняти зерно Божої любові та Його благословення через читання кожної історії.

          Книга «Світлі історії для душі. Про щоденні благословення» є першою із серії «Світлі історії для душі». Серія має на меті розповідати про діяння Бога в житті людини. Немає малих чи великих свідчень, важливо є розповідати, що Бог живий і діяльний, що Він робить особливі подарунки, піклується, відповідає на молитви, любить, веде та оберігає. І дуже важливо говорити про Його любов, про те, що Він живий і діяльний, щоб ближні також утверджувалися у вірі.

          Тому редакція видавництва «Апостол» також запрошує вас з радістю розповідати власні історії і долучитися до творення наступних книг цієї серії. Теми наступних видань: «Сила молитва», «Історії для матерів та жінок», «Моя зустріч із Богом», «Щоденні перемоги в житті чоловіків», «Подарунки», «Подорожі», «Мрії здійснюються».

          Свої історії ви можете надсилати нам:
          • на електронну адресу [email protected];
          • на абонентську скриньку: м. Івано-Франківськ-2, а/с 71, 76002, обов’язково зазначивши у листі свій номер телефону, щоб ми могли з вами зв’язатися;
          • принести до нас у редакцію, за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 22;
          • зателефонувати нам за номерами 096 600 11 22; 099 533 11 22.

          Чекаємо на ваші свідчення!

          Детальніше про книгу «Світлі історії для душі. Про щоденні благословення» можете переглянути на сайті http://apostol.if.ua/products/svitli-istorii-dlia-dushi-pro-shchodenni-blahoslovennia

          А про серію «Світлі історії для душі» і всі новини щодо наступних видань – у соціальній мережі фейсбук у групі з однойменною назвою.

          Автор: Іванна Дорошенко

           

          Читай також

        • Для всіх і кожного. Книжкові новинки до зимових свят від видавництва «Свічадо»
        • Рекомендації для літнього читання від видавництва “Свічадо”
        • 15 художніх книг, які сучасному християнину варто прочитати
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)