5 нових християнських кінострічок для осінніх рефлексій

Читай також

  • ТОП-3 “СТАРОМОДНІ” РОМАНТИЧНІ ФІЛЬМИ НА РІЗВДО
  • Топ-5 фільмів, без яких важко уявити Різдво
  • Фільм «Надія помирає останньою: протистояння із самим життям»
        • 5 нових християнських кінострічок для осінніх рефлексій

          Сучасний християнський кінематограф  у XXI-му столітті показує те, що суспільство, насамперед молодь, повертається до витоків духовної культури, намагаючись віднайти основні засади своєї віри. Цей вид кінематографу став віддзеркаленням життя та прагнень різних суспільних верств, людей відмінної ментальності, жителів різних континентів.

          Пропонуємо п’ять нових християнських фільмів, які варто переглянути перед початком осені, щоб переосмислити свої духовні цілі та сповнитись натхненням.

          1. «Самсон» (англ. «Samson», 2018). Режисери: Брюс МакДональд, Габріель Саблоф

          У сюжеті кінокартини мова йде про історію життя легендарного біблійного героя Самсона, який прославився своєю незвичайною силою. Самсон виріс в рабських умовах, але згодом спричинив безліч неприємностей своїм поневолювачам, викликаючи жах однією лише згадкою власного імені. І тільки зрада підступної спокусниці дозволила взяти верх над цією могутньою людиною, здатною своїми руками вбити тисячу ворогів.

          Трейлер фільму:

          1. «Інтервю з Богом» (англ. «An interview with God», 2018). Режисер: Перрі Ленг

          Це американська детективна драма, яка розповідає історію про талановитого журналіста Пола Ашера. Герой повертається з Афганістану після висвітлення військової ситуації. Приїхавши додому, він намагається впоратися з особистою кризою – наслідками свого професійного досвіду, невдалим шлюбом і вірою, яку він втрачає. Пол з головою занурюється в історію таємничого чоловіка, який стверджує, що він Бог. Під час розмови з незнайомцем, молодий журналіст опиняється на морально-етичному перехресті, в спробі відповісти на запитання: «Кого ми називаємо Богом?». Що допитливий журналіст запитає у Бога під час інтерв’ю? А що б ви запитали?…

          Трейлер фільму

          1. «Павло, апостол Христа» (англ. «Paul, Apostle of Christ», 2018). Режисер: Ендрю Хайят

          Центральною темою сюжету є історія життя і смерті апостола Павла, який пройшов шлях від жорстокого гонителя християн – до одного із будівничих Християнської Церкви. Його остання місіонерська подорож закінчується у в’язниці, куди його запроторили за наказом римського імператора Нерона. Поки полонений Павло чекає страти і розмірковує про свою посмертну долю, його учень Лука пише нову книгу: «Діяння святих апостолів».

          Трейлер фільму:

          1. «Я можу лише уявити» (англ. «I Can Only Imagine», 2018). Режисер: Ендрю Ервін

          Фільм розповідає історію народження однієї з найпопулярніших пісень в християнській рок-музиці – «I Can Only Imagine». Її автором був Барт Міллард, у якого було нещасливе дитинство, але музика допомагала йому впоратися з усіма переживаннями. У 11 років мати Барта втекла з сім’ї, і він залишився один на один зі своїм батьком Артуром. З ним у нього були дуже складні відносини, але, не зважаючи на те, що вони не сходилися в думках практично з будь-якого питання, батько і син дуже любили один одного. Артур помер, коли Барту було 18 років, а згодом син присвятив йому свою найкращу пісню.

          Трейлер фільму:

          1. «Бог не помер(англ. «God’s Not Dead: A Light in Darkness», 2018). Режисер: Майкл Мейсон

          Одного разу екстремісти підпалили церкву пастора Дейва. Оцінивши наслідки пожежі, пастор вирішив відновити церкву, але зіткнувся з цілою низкою бюрократичних зволікань. Проходячи цей іспит, він намагається достукатися до сердець адміністрації університету та студентів. Незважаючи на труднощі, пастор вірить, що людям все ще потрібне світло, яке знищить в їх душах. «Бог не помер: Світло у темряві» – третій фільм християнської франшизи «Бог не помер».

          Трейлер фільму:

           

           

          Підготувала Лідія Батіг

           

           

          Читай також

        • ТОП-3 “СТАРОМОДНІ” РОМАНТИЧНІ ФІЛЬМИ НА РІЗВДО
        • Топ-5 фільмів, без яких важко уявити Різдво
        • Фільм «Надія помирає останньою: протистояння із самим життям»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)