Принцеса Євгенія поділилася найсокровеннішим у день весілля

Читай також

  • Немає пов’язаних публікацій.
        Принцеса Євгенія поділилася найсокровеннішим у день весілля

        Онучці Королеви знадобилося чимало мужності, аби підтримати інших

        Більшість наречених прагне мати ідеальний вигляд на весільних фото. Елегантна сукня та вишукані аксесуари, і обов’язково – сяюча усмішка, що доповнює образ. Однак принцеса Євгенія – 28-річна онука королеви Єлизавети – проявилася іншим способом.

        «Смужка вздовж спини ось уже 16 років нагадує про перемогу над хворобою»

        У весільній церемонії принцеса Євгенія побачила нагоду показати світові свій шрам. Цей рубець – наслідок операції з виправлення хребта, яку перенесла принцеса у 12-річному віці. Смужка від шиї вздовж спини ось уже 16 років нагадує Євгенії про переможену хворобу.

        Сукня – аби показати, а не приховати недолік:

        Сукня із глибоким вирізом на спині, що робить рубець видимим, була зшита  за спеціальним замовленням. Принцеса обрала високу зачіску, а це означало, що шрам стане максимально помітним. Коли вона зайшла до каплиці Святого Георгія – де ще зовсім недавно брали шлюб принц Гаррі та Меган Маркл –  присутні побачили схвильовану наречену, яка виглядала щасливою перед вінчанням. Наречений Джек Бруксбек виглядав спантеличеним та враженим – перед самим вівтарем він сказав: «Ти виглядаєш чудесно».

        Напередодні весілля Євгенія пояснила в інтерв’ю виданню  ITV: «У 12 років я перенесла операцію на спині, і ви побачите у п’ятницю [день весілля], бо це чудесний спосіб надихнути людей, які стежать за подіями в королівській сім’ї, і добрий спосіб підбадьорити молодих людей, яким також довелося пройти через лікарняні палати».

        «Я живий доказ того, що операції допомагають»

        Євгенія розповіла про страх, який відчувала перед операцією і навіть опублікувала рентгенівські знімки, аби підтвердити сколіоз: «зараз діти можуть дивитися на мене і бачити, що хірургічне втручання дійсно допомагає». «Я – живий доказ того, що операції працюють», – сказала вона.

        «Євгенію критикували за вбрання і радили їй бути «ідеальною принцесою»

        Але послання принцеси – глибше, ніж просто рубець. Євгенія росла і отримувала безліч критики від медіа за свої вбрання і опинялася під тиском безлічі осіб, котрі радили їй бути «ідеальною принцесою». Оголити плечі і показати шрам – це сміливий крок, котрим принцеса нагадує всім, що таке справжня краса.

        Сестра також показала відвагу

        Але на цьому історії хоробрості з королівського весілля не скінчилися. Подія стала нагодою для сестри Євгенії – принцеси Беатріче – випробувати свої сили та зустрітися з головним страхом – прочитати уривок з «Великого Гетсбі», що охарактеризував доброту нареченого. Беатріче, яка страждає дислексією (недуга, яка проявляється у нездатності оволодіти навичками читання текстів), схотіла взяти активну участь на весільній церемонії сестри. Перед сотнями гостей принцеса прочитала уривок – і показала нам усім, які плоди дає копітка праця і трохи хоробрості.

         

        Переклад Ірини Яремчук

        Читай також

        • Немає пов’язаних публікацій.

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.