20 віршів із Біблії, що визначають чоловічу зрілість

Читай також

  • Як бути гідним чоловіком, наслідуючи Вооза
  • Як бути гідною дружиною, наслідуючи особливий приклад Рут
  • Папа Франциск: “Кривдити жінку – це образа Бога, Який від жінки прийняв людську природу”
        • 20 віршів із Біблії, що визначають чоловічу зрілість

          Борода може допомогти вам виглядати дорослим чоловіком. „Чоловічий“ запах дезодоранту чи парфуму може допомогти вам пахнути, як зрілий чоловік. Навіть висока посада на роботі або висока зарплатня може сприяти тому, що почуватиметеся ще більше по-чоловічому. Але нічого не визначить краще, що означає бути і залишатися зрілим чоловіком, ніж Біблія.

           

          Ось 20 біблійні вірші, які допоможуть вам сформувати і підтримувати справжню чоловічу зрілість:

           

          „Брати, не будьте дітьми розумом! Щодо зла, будьте дітьми, а щодо розуму, то будьте зрілі.“ (1Корінтян 14: 20).

           

          „Мудрий чоловік потужний; муж знання збільшує силу, бо ти розумним міркуванням твою війну вестимеш; | і в багатьох дорадниках – перемога“ (Приповідки 24:5-6).

           

           „Ніхто твоїм молодим віком хай не гордує, але будь зразком для вірних у слові, поведінці, любові, вірі й чистоті“ (1Тимотея 4: 12)

           

          „ І зважаймо один на одного, заохочуючи до любови й до діл добрих; не залишаймо своїх сходин, як то в декого є звичай, а, навпаки, втішаймо себе, і то тим більше, що бачите, як зближається день“ (Євреїв 10:24-25)

           

          „ На вашу науку ви терпите. Бог поводиться з вами, як із синами. Хіба є такий син, що його батько не карає?“ (Євреїв12:7)

           

          „Бо тілесна вправа до дечого лише корисна, а благочестя на все корисне, бо має обітницю життя теперішнього й майбутнього“ (1Тимотея 4:8)

           

          „ Ти ж, чоловіче Божий, утікай від цього. Шукай праведности, побожности, віри, любови, терпеливости, лагідности“ (1Тимотея 6:11)

           

          „ Але, як Бог, визнавши нас гідними, доручив нам Євангелію, так ми й говоримо, стараючись подобатися не людям, а Богові, який випробовує серця наші“ (1Солунян 2:4)

           

          „Не робіть нічого підо впливом суперечки, чи з марної слави, але вважаючи в покорі один одного за більшого від себе“ (Филип’ян 2:3)

           

          „А Бог усякої благодаті, що вас покликав до вічної своєї слави у Христі, він сам, коли постраждаєте трохи, вас удосконалить, утвердить, зміцнить, утривалить“ (1Петра 5:10)

           

          „Тільки поводьтеся достойно Євангелії Христової, щоб я, – чи то як прийду і вас побачу, чи то бувши далеко, – довідаюся про вас, що ви стоїте твердо в однім дусі, змагаючись однодушно за євангельську віру“ (Филип’ян1:27)

           

          „Ревна молитва праведника має велику силу“ (Якова 5:16)

           

          „Умертвлюйте, отже, ваші земні члени: розпусту, нечистоту, пристрасті, лиху пожадливість, зажерливість – що є ідолопоклонство“ (Колосян 3:5)

           

          „Знайте, мої улюблені брати: хай кожен буде скорий до слухання, повільний до говорення, непоквапний до гніву“ (Якова 1:19)

           

          „Дурний притьмом свою досаду виявляє; розсудливий приховує ганьбу“ (Приповідки 12:16)

           

          „Та й не тільки це, але ми хвалимось і в утисках, знаючи, що утиск виробляє терпеливість, терпеливість – досвід, а досвід – надію“ (Римлян 5:3-4)

           

          „У повноті покори й лагідности, з довготерпеливістю, терплячи один одного в любові“ (Ефесян 4:2)

           

          „Ось чому ви мусите надягнути повну зброю Божу, щоб за лихої години ви могли дати опір і, перемагаючи все, міцно встоятися“ (Ефесян 6:13)

           

          „Бо Бог дав нам не духа страху, а сили, любови й поміркованости“ (2Тимотея 1:7)

           

          „Ніхто неспроможен любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає“ (Йоана 15:13)

           

          Переклад Наталія ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Як бути гідним чоловіком, наслідуючи Вооза
        • Як бути гідною дружиною, наслідуючи особливий приклад Рут
        • Папа Франциск: “Кривдити жінку – це образа Бога, Який від жінки прийняв людську природу”
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"