З якими чоловіками одружуватись не варто?

Читай також

  • Закохані хотіли побратись. Однак Бог мав інші плани
  • Як не втратити віру, розчаровуючись в аторитеті духовних провідників?
  • Будь-який важливий внутрішній процес розпочинається з усвідомленого вибору
        • З якими чоловіками одружуватись не варто?

          На жаль, щораз більше подруж зустрічаються із проблемами, яких можна би було уникнути. Перед тим, як розпочинати подружнє життя, варто би було перевірити один одного на зрілість. Отець Адам Шустак пропонує декілька характеристик чоловіка, які свідчать про його незрілість для якісного подружнього життя.

          Отож, незрілі і неготові до серйогих відносин чоловіки:

          Повсякчас  прагнуть прийняття і визнання

          Такі чоловіки шукають жінок, які би постійно доводили їм їхню велич та гідність. Йдеться, очевидно, про надуживання, бо всі ми певною мірою потребуємо прийняття. Але це  той випадок, коли чоловік постійно в очах своєї супутниці хоче бачити подив і зачарування. Якщо цього нема, то у нього згасає будь-яке бажання надалі продовжувати стосунки.

          Мають проблеми із прийняттям рішення

          Такі чоловіки, які не тільки в глобальних, але в простих буденних речах не можуть дати ради собі із прийняттям рішень. Чи це вибір одягу, чи місця відпочинку – він постійно сумнівається  і не може обрати. Зрештою, він так і не може зважитись на те, щоби нарешті одружитись, бо тут теж слід прийняти рішення. Зрілий чоловік готовий робити впевнені кроки, навіть якщо вони потім виявляться помилковими, і відповідати за них.

          Бояться стабільності

          Ця риса пов’язана із попередньою: якщо не можеш прийняти рішення, то, відповідно, всіляко уникаєш можливих зобов’язань, за які слід нести відповідальність. Це дуже часто можна почути у словах чоловіка: навіщо нам одружуватись, якщо і так добре разом.  Це чоловіки, які багато справ здатні почати, але не вміють довести до кінця. Їм важко тривати у стосунках, які будь-як обмежують їх комфорт або свободу, тим паче наважитись одружитись на все життя.

          Втікають від конфлікту

          Ще одною рисою незрілості чоловіка є його невміння і небажання розв’язувати конфліктів. Здебільшого, він мовчить і уникає розмови. Більше того, він не може визнати своєї поразки, помилки. Завжди знайдеться хтось, хто винен, окрім нього.

          Всі щось повинні…

          Такі чоловіки вважають, що увесь світ має для нього щось зробити. Дружина повинна те, батьки – інше, друзі – ще інше. А вони тим часом живуть у світі своїх забаганок – гаджетів, всеможливого дозвілля тощо. Так дружина буде робити усе по дому, коли чоловік сумирно гратиме ігри або дивитиметься телевізор, чекаючи на вечерю.

          Звідки, власне, береться така незріла поведінка чоловіка? Дуже часто причиною є неправильне виховання матерів, які занадто прагнуть оберегти своїх синів від усього на світі. Чоловіка слід виховувати у постійному гартуванні характеру, від малого хлопчини вчити його вирішувати проблеми. Саме так він реалізовує свою чоловічність.

          Тим дівчатам, які ще обирають свого подруга, варто добре проаналізувати, а чи немає згаданих вище рис у їхньому обранцеві. Звісно, це не смертельно. Особливо тоді, коли хлопець буле готовий почути і змінюватись.

          Однак слід бути дуже обережною, щоби не одружитись замість з чоловіком – з малим вередливим хлоп’ям.

           

          Автор: Тетяна Трачук

           

           

          Читай також

        • Закохані хотіли побратись. Однак Бог мав інші плани
        • Як не втратити віру, розчаровуючись в аторитеті духовних провідників?
        • Будь-який важливий внутрішній процес розпочинається з усвідомленого вибору
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)