Топ-5 фільмів, без яких важко уявити Різдво

Читай також

  • Отець Михайло Станчишин: «Нам вельми бракує глибокої зустрічі з Христом у Різдві»
  • Де ти шукаєш цей Дім хліба – Вифлеєм?
  • #НазустрічРіздву. День 40. 24 грудня. Пастирі, які стали «Ангелами»
        • Топ-5 фільмів, без яких важко уявити Різдво

          Різдвяний час – це моменти, коли ти забуваєш про усі свої турботи, коли тепло і ніжність огортають твою душу, сповнюючи її неповторними почуттями.

          Для багатьох із нас Різдво – це кінцевий пункт довгої мандрівки, втомливого, але натхненного пошуку. Протягом цілого року ми кожної секунди йдемо важким шляхом перешкод і розчарувань, втрачаємо майже все, щоб врешті-решт знайти самих себе.

          Незважаючи на складну ситуацію у нашій державі, на внутрішнє протистояння, яке ми критично ведемо самі із собою, я вірю, що ми назавжди збережемо цілісними та недоторканими невидимі, але міцніші за камінь, кордони свого серця.

          1. Кучерява Сью / Curly Sue (1991)

          Звісно, історія про маленьку, кучеряву та надзвичайно добру дівчинку Сью відома нам ще з дитинства. Пропоную ще раз пережити ці смішні пригоди, відчути себе щасливими і вільними.

          1. Інтуїція / Serendipity (2001).

          Двоє незнайомих людей в охопленому передноворічною лихоманкою місті зустріли одне одного. Джонатан й Сара впевнені, що їм судилось бути разом. А що, коли доля вирішила пожартувати? Це історія про те, що все має свій час, і навіть, якщо ти дуже опиратимешся моментам істини, життя «примусить» тебе бути щасливим

          1. Родина напрокат / Borrowed Hearts (1997).

          Чи можуть гроші, кар’єра та влада заповнити ту порожнечу, яка живе у серці кожного із нас? Саме на Різдво особливого сильно відчуваєш себе самотнім. Тому тільки сімейний затишок є справжньою панацеєю від смутку. Добре знайома нам ще з дитинства історія про холостяка-мільйонера Сема, який «орендує» собі родину на свята, але врешті сам, не помітивши цього, стає її невід’ємною частиною.

          1. Поки ти спав / While You Were Sleeping (1995).

          Неймовірно романтична різдвяна кінокартина про сором’язливу дівчину Люсі, яка саме на Різдво має обрати між чарівною казкою чи реальним коханням. Ця історія справді допомагає повірити в те, що мрії здійснюються, якщо подарувати їм нове життя. Головну роль у фільмі зіграла неперевершена Сандра Баллок.

          1. Один вдома / Home Alone (1990)

          І хоча це тільки перша частина із серії багатьох фільмів про юного борця із несправедливістю і захисника різдвяних цінностей – Кевіна Маккалістера, проте саме вона найбільше асоціюється із святом. А ще – з дитячою безпосередністю і вірою в добро. з надією, що правда завжди перемагає, а герой – не той, хто великий і сильний, а той, у кого – щире серце і благородні наміри. І скільки б нам не було років, переглядаючи цей фільм, ми завжди відчуватимемо себе вдома, у безпеці, вкотре будемо зігріті духом Різдва… так, ніби повертаємось у найсвітліші та найяскравіші миті минулого.

           

          Підготувала Лідія Батіг

           

          Читай також

        • Отець Михайло Станчишин: «Нам вельми бракує глибокої зустрічі з Христом у Різдві»
        • Де ти шукаєш цей Дім хліба – Вифлеєм?
        • #НазустрічРіздву. День 40. 24 грудня. Пастирі, які стали «Ангелами»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)