Святий Іван Павло II врятував нашу дитину…

Читай також

  • Дівчина із Краматорська нестиме прапор на відкритті СДМ
  • Що маємо зробити, щоби вчинити діла Божі?
  • Пастка лукавого: чому ніколи не варто надіятися лише на себе?
        • Святий Іван Павло II врятував нашу дитину…

          Ми з чоловіком довго чекали другої дитини. Наші зусилля ніяк не давали результату. Я вирішила змінити пріоритети. Пішла на іншу роботу і розпочала професійний курс.

          Зараз був не найкращий час, щоби завагітніти. Через 6 місяців на новому місці роботи нарешті можу піти у відпустку і на плановому візиті до гінеколога чую: “Вітаю!”- сказав лікар після огляду.

          Світ на хвильку зупинився. Була щаслива, але побоювалась водночас. Нова робота, підписаний контракт, проблеми на роботі у чоловіка, а ще той курс.

          На роботі до мене поставились із розумінням, курс вдалось завершити незважаючи на вагітність. Животик ріс і настав час пренатальних обстежень. На першому ж обстеженні мені сказали, що у плоду діагностовано розщеплення хребта, важку недугу. Я заніміла.

          Я за професією медсестра і добре знала, що чекає таких хворих на щодень. Коли розповіла про результати обстеження чоловікові, то не почула від нього бажаної підтримки. Залишилась із проблемою сам на сам.

          Єдине, що жінка в цьому стані хоче почути – це, мабуть, слова підтримки і заохочення. Я зрозуміла, що він не готовий прийняти хвору дитину. Але хто готовий до такого?

          Я почала щиро молитися через заступництво Святішого Отця Івана Павла ІІ, щоб він заопікувався цією маленькою істотою.

          Я ще раз порозмовляла з чоловіком і пояснила, що, можливо, ми були обрані, щоб забезпечити таку дитину домом і турботою. Дні та місяці збігали і… черговий пренатальний огляд.

          Цього разу не було сліду минулого діагнозу, однак виявлено гідроцефалію, потрібна операція плоду ще до приходу на світ і опісля теж. Шок і недовіра.

          Наступні місяці пройшли у страху за життя і здоров’я дитини. Як зараз відреагує чоловік? Складний час.

          Чоловік сприйняв ще одну погану новину значно спокійніше. Період другої вагітності був настільки неспокійним, що я не розмовляла з животиком. Не можу сказати чому, думаю, що це було результатом страху, що щось піде не так і я втрачу мою вагітність взагалі.

          Я продовжувала молитися. Коли прийшов час пологів, на світ з’явився здоровий великий хлопчик: 10 за шкалою апгар, 3800г, 60 см.

          Сльози лились струмками. Павло народився 18 травня 2015 року. 18 травня народився і Святіший Отець Іван Павло ІІ. Гадаю, те, що мають спільну дату народження – це був знак, що Отець з нами і що це не єдина ознака його присутності в нашому житті.

          Варто довіряти і вірити в Божий план. Навіть якщо це екзамен нашої віри.

          Переклад Тетяни Трачук

           

          Читай також

        • Дівчина із Краматорська нестиме прапор на відкритті СДМ
        • Що маємо зробити, щоби вчинити діла Божі?
        • Пастка лукавого: чому ніколи не варто надіятися лише на себе?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)

              Коментарі