5 чудових мультфільмів для дітей і дорослих, які допоможуть розповісти про справжні цінності

Читай також

  • Як дізнатися, що це саме ця людина
  • 10 різдвяних мультфільмів для дітей та дорослих
  • Історія з блогерами. Наша нова дійсніть?
        • 5 чудових мультфільмів для дітей і дорослих, які допоможуть розповісти про справжні цінності

          Мультфільми сьогодні вже перестали бути тільки для дітей. Сучасні анімаційні фільми, а саме так вони позиціонуються, відрізняються не тільки якісною графікою, звуком, сценарієм, але також і глибоким змістом. Тут зібрано для вас 5 анімаційних фільмів, які будуть цікаві дітям і дорослим. На них варто витратити час, адже вони пояснюють, що таке любов, прийняття, вірність, сміливість і ще багато чого цікавого.

          Спірит: душа прерій – Spirit: Stallion of the Cimarron, 2002

          Цей пригодницький мультфільм розповідає історію дикого коня мустанга Спірита, який подорожує всією Америкою. Хоробрий Спірит заводить дружбу з молодим індіанцем Струмочком і зустрічаає любов з гарною кобилою на ім’я Гроза. Всі щасливі до того часу, поки на Спірита не поклали око люди, які хочуть зробити з нього військового коня.

          https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=2MSwZBF95Kc&feature=emb_logo

          Кунг-фу Панда / Kung Fu Panda, 2008

          Порятунок Долини Миру і всіх її мешканців від непереможного і безжального майстра Тай Лунга повинен лягти на плечі Воїна Дракона, Вибраного серед кращих з кращих, яким стає … незграбний, ледачий і вічно голодний панда По.

          Його чекає довгий і важкий шлях до вершин майстерності кунг-фу пліч-о-пліч з легендарними воїнами: Тигром, Мавпою, Богомолом, Гадюкою і Журавлем. По пізнає таємницю стародавнього сувою і стане Воїном Дракона тільки в тому випадку, якщо зможе повірити в себе.

          https://www.youtube.com/watch?v=Z-aiVmvZ60s

          Вгору / Up, 2009

          «Коли проблеми тягнуть на дно, дивись вгору!» – такий головний слоган мульфільму про 78-річного буркотуна Карла Фредріксена. Він вважає, що життя оминає його. Щоб дотримати обіцянки, даної своїй покійній дружині, він вирішує здійснити свою мрію про велику пригоду, прив’язавши тисячі повітряних кульок до свого будинку і полетівши в нетрі Південної Америки. Та не пролетівши і півмилі, мандрівник виявляє, що він ненароком прихопив з собою вкрай балакучого і непоправно життєрадісного восьмирічного хлопчика на ім’я Рассел.

          Як приручити дракона – How to Train Your Dragon, 2010

          Ви дізнаєтеся про історію підлітка Іккінга, якому не надто близькі традиції його героїчного племені, що багато років провадить війну з драконами. Світ Іккінга перевертається з ніг на голову, коли він несподівано зустрічає дракона Беззубика, який допоможе йому та іншим вікінгам побачити звичний світ із зовсім іншого боку.

          Легенди нічної варти – Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole, 2010

          Світом, в якому вже не залишилося людей, правлять сови … добрі … злі … як і завжди! У чарівному лісі – королівстві сов Тіто – на Великому Дереві Га`Хуул, де розумні сови живуть в гармонії, настають похмурі часи. Королівство наражається на страшну небезпеку з боку сусідніх жорстоких правителів, і ця небезпека може знищити звичну світобудову.

          Мультфільм створений за мотивами серії книг Кетрін Ласки «Нічна варта».

          Підготувала Тетяна Трачук

           

          Читай також

        • Як дізнатися, що це саме ця людина
        • 10 різдвяних мультфільмів для дітей та дорослих
        • Історія з блогерами. Наша нова дійсніть?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)