Як перейти через складні часи?

Читай також

  • Бог не визволяє нас від випробувань, але дає сил їх пережити
  • Три могутні істини із 23 псалма, які допоможуть у складні часи
  • Що таке духовний відчай і як його побороти?
        • Як перейти через складні часи?

          «Дух Господа Бога на мені, бо Господь мене помазав. Він послав мене, щоб принести благу вість убогим, лікувати скрушених серцем, проголосити невольникам свободу, ув’язненим відкрити очі, проголосити рік Господнього благовоління, день відплати нашого Бога, потішити всіх засмучених, звеселити засмучених Сіону, замість попелу дати їм вінець, єлей веселощів – замість жалобної одежі, хвалу замість пригніченого духу, – і зватимуть їх дубами справедливости, посадкою Господа на його славу…» (Ісая 61: 1-3)

          Багато з нас зараз відчувають неабиякі переживання через втрату роботи, закриття бізнесу або проблеми зі здоров’ям, у тому числі через страх, що ви або хтось із ваших знайомих може заразитися COVID-19.

          І все ж Бог обіцяє всім, хто в скорботі: «…вінець, єлей веселощів – замість жалобної одежі, хвалу замість пригніченого духу…» (Ісая 61: 3).

          Найбільшим прикладом того, як Бог повертає горе в радість, є воскресіння Ісуса Христа. Після того як Він був розп’ятий, учні два дні пережили найглибший страх, біль і горе, які будь-хто коли-небудь міг переживати. Хоча Ісус обіцяв Своїм учням, що воскресне з мертвих, вони не могли збагнути реальність цього через своє горе.

          Але як тільки учні побачили, що Ісус воскрес, зрозуміли, що гріх і смерть переможені. Вони були звільнені від своїх страхів і тривог. І в цій свободі вони знову знайшли радість.

          Опираючись на Божі обітниці в ці складні дні, ви також знайдете свободу від своїх страхів і тривог, і знову знайдете радість.

          Як це може трапитися? Покладаючись на силу Бога, ту ж саму силу, яка воскресила Ісуса з мертвих. Вона може перетворити попіл в красу, горе в радість і відчай в хвалу.

          Єдиний спосіб потрапити на небеса ― повірити в Сина Божого, Ісуса Христа.

          «Тепер же з’явилася Божа справедливість, засвідчена законом і пророками; справедливість Божа через віру в Ісуса Христа для всіх, хто вірує, бо нема різниці. Всі бо згрішили й позбавлені слави Божої, і оправдуються даром його ласкою, що через відкуплення, в Ісусі Христі» (Римлян 3: 22-24).

          Ми живемо в час, коли багато чого незрозуміло. Тому, якщо ви ще цього не зробили, зверніться до однієї абсолютно зрозумілою речі ― прощення і надії, які можна знайти тільки в Ісусі.

          Якщо ви готові присвятити своє життя Йому, помоліться цією молитвою:

          «Дорогий Ісусе, Ти обіцяв, якщо я повірю в Тебе, то все неправильне, що я коли-небудь робив, буде прощено, і я дізнаюся мету свого життя. І Ти одного разу приймеш мене в Свій вічний будинок на небесах.

          Я сповідую свій гріх і вірю, що Ти ― Бог, мій Спаситель. Я приймаю Тебе в своє життя як мого Господа. Сьогодні я передаю кожну частину мого життя під Твоє керівництво. Ти маєш право розпоряджатися моїм життям.

          Ісусе, я хочу заспокоїтися в Твоїй любові. Дякую Тобі, що мені не потрібно заробляти, заслуговувати або працювати, щоб отримати її. Я хочу використовувати залишок свого життя, щоб служити Тобі, а не собі. Я смиренно віддаю Тобі своє життя і прошу Тебе врятувати мене і прийняти мене. Амінь».

          Переклад Наталії ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Бог не визволяє нас від випробувань, але дає сил їх пережити
        • Три могутні істини із 23 псалма, які допоможуть у складні часи
        • Що таке духовний відчай і як його побороти?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"