Ці рядки з Біблії допоможуть подолати будь-які труднощі

Читай також

  • «Пишучи вірш, молюся»: поезія семінариста про Україну, Бога та любов підкорила серця тисяч українців
  • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу
  • Нехай направиться. Перший тиждень Великого посту
        • Ці рядки з Біблії допоможуть подолати будь-які труднощі

          Святе Письмо – це ліки для наших душ. У ньому є все, що нам потрібно у найрізноманітніших ситуаціях. Дослухаймось лише до нього.

          • Поглянь праворуч і подивися: нема нікого, хто за мене дбав би; нема куди мені втікати, нема нікого, хто б мною піклувався. До тебе, Господи, взиваю й кажу: Ти моє прибіжище, в землі живих ти – моя доля! Зверни увагу на моє благання, бо я вельми нещасний. Спаси мене від гонителів моїх, сильніші бо від мене. Пс. 142, 5-7
          • Не бійся, бо я з тобою! Не тривожся, бо я – Бог твій! Я додам тобі сили, я тобі допоможу, підтримаю тебе переможною правицею моєю. Іс. 41, 10
          • Бо я – Господь, твій Бог, я держу тебе за правицю, я тобі говорю: Не бійся, я тобі допомагаю. Іс. 41, 13
          • А Сіон сказав: «Господь мене покинув, забув мене Владика мій!» Невже ж забуде молодиця своє немовля? Не матиме жалю до сина свого лона? Та хоча б вона й забула, я тебе не забуду. Глянь! Я записав тебе в себе на долонях, мури твої завжди передо мною. Будівничі ось твої збігаються, а руїнники твої й спустошники твої тебе кидають. Поглянь навколо очима твоїми, подивися! Усі вони зібрались, ідуть до тебе. Як живу я, – слово Господнє, – усіма ними, немов окрасою, ти вберешся, як молода, ними ти оздобишся. Іс. 49, 14-18
          • Бо ти розкинешся праворуч і ліворуч; твоє потомство успадкує народи, покинуті міста заселить. Не бійся, бо стиду не зазнаєш! Не соромся, бо червоніти більш не будеш. Бо ти забудеш стид твого юнацтва, зневаги твого вдовицтва більш не згадаєш. Бо твій муж – твій Творець, Господь сил – його ім’я. Твій Викупитель – Святий Ізраїля, що зветься Богом усієї землі. Немов покинуту й засмучену жінку, Господь прикличе тебе знову. Чи ж можна жінку молодощів відіслати? – каже Бог твій. Я на короткий час тебе покинув але з великим співчуттям тебе приймаю. У палкім гніві я на хвильку сховав був обличчя моє від тебе, але в моїй любові вічній мені тебе жалко, – каже Господь, твій Викупитель. Воно зо мною тепер так, як за днів Ноя: Як я був поклявся, що води вже не затоплять більше землі Ноя, отак клянусь не гніватись на тебе і не сварити тебе більше. Іс. 54, 3-8
          • Сиротам батько він і суддя удовам, Бог у святім своїм житлі.Бог оселює покинутих у домі, виводить закутих до щастя-долі, лиш бунтарі живуть в сухій пустині. Пс. 68, 6-7
          • Хто, як Господь, Бог наш, що возсідае на престолі, що дивиться униз, на небо і на землю? Що піднімає з пороху злиденного, що з гною бідного підносить, щоб посадити його з вельможами, з вельможами народу свого. Дає неплідній жити в хаті, зробивши з неї щасливу дітей матір. Пс. 113, 5-9
          • Вірний Бог, що вас покликав до спільности з своїм Сином Ісусом Христом, Господом нашим. 1 Кор. 1, 9
          • Бо всі ви сини Божі через віру в Христа Ісуса. Гал. 3, 26
          • А що ви сини, Бог послав у ваші серця Духа Сина свого, який взиває “Авва, Отче!” Тому ти вже не раб, а син; а коли син, то спадкоємець завдяки Богові. Гал. 4, 6-7

          Підготувала Тетяна Трачук

           

          Читай також

        • «Пишучи вірш, молюся»: поезія семінариста про Україну, Бога та любов підкорила серця тисяч українців
        • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу
        • Нехай направиться. Перший тиждень Великого посту
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)