Царство Небесне близько – його треба «взяти руками нашої віри»

Читай також

  • Немає пов’язаних публікацій.
        Царство Небесне близько – його треба «взяти руками нашої віри»

        Христос, возносячись на небо, як каже святий Йоан Золотоустий, забрав людську природу зі собою, зробив людину гідною бути в Царстві небесному. Шукаймо найперше Царства Божого і будьмо з Богом. І все отримаємо у потрібний час. Небесне Царство близько, тільки треба його «взяти руками нашої віри». Так як мати піклується про своїх дітей, Отець небесний дбає за нас всіх.

        Треба стати перед Богом такими, як є, і бути з Ним, прислухаючись, що Бог до нас промовляє через наше життя. Дуже мило слухати Бога в тишині. Ми постійно хочемо Йому щось сказати. Треба більше слухати і дивитися.

        Потрібно молитись – і тоді отримаємо Царство небесне. Воно з нами всіма. І що більше нас буде молитись і каятися, то більше між нами буде Царства небесного.

        Ми так боїмося перестати думати про земне. Спробуймо думати більше про небесне, про Бога. А це ми робимо в молитві. Маємо згадати слова, які Христос казав до всіх нас: «Ви є храмом Духа Святого». Кожен із нас є храмом Бога. У кожному з нас перебуває Господь. Кожному з нас Господь подарував Царство небесне. Поруч зі мною живе та сама людина, яка в собі має Духа Святого. Тоді нам легко і просто. Людині треба просто прийняти ці Божі слова і мати чисте серце, щоб по тих Божих словах жити і мати чисті руки, щоб узяти ті Божі слова. Коли ми в собі будемо відчувати Бога, у собі шукати Царство небесне і бачити його у кожній людині, яка поруч нас.

        Владика Венедикт АЛЕКСІЙЧУК

        Читай також

        • Немає пов’язаних публікацій.

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.