Хаб ментального здоров’я «ДіяТи» запрошує на безоплатні консультації

Читай також

  • Отець Лука Михайлович: «Підтримка — це витончене мистецтво бути поруч»
  • На війні образ Бога, віри, себе в церкві розхитується і розвалюється як пазл — його потрібно допомогти перебудувати, — психолог-богослов Максим Вербельчук
  • Стій зі мною. Нас буде Десять і ми будемо з Богом
        • Хаб ментального здоров’я «ДіяТи» запрошує на безоплатні консультації

          Хаб ментального здоров’я «ДіяТи» пропонує унікальну нагоду ― отримати безоплатні консультації психологів.

          ― Програма, яка зараз стартує, це ще одна додаткова опція, якою можуть скористатися ті, які інтенсивно працюють з людьми, тобто вчителі, лікарі, волонтери тощо. Для них передбачена безоплатна терапія. А для людей з інших сфер діяльності, які теж потребують такої допомоги, пропонуємо п’ять безоплатних сесій. За необхідності, індивідуально підходитимемо до продовження терапії, ― розповідає керівниця хабу ментального здоров’я «ДіяТи» Марія Тракало.

          В хабі ментального здоров’я «ДіяТи» наголошують на тому, що для них принципово, аби людина отримала допомогу. Тож є можливість обговорити розмір оплати і погодити посильну ціну.

          ― П’ять сесій вистачає, щоб стабілізувати людину і дати їй точку опори. Якщо проблема глибинніша, то це потребує більше часу, але ми аналізуємо кожну ситуацію окремо. Буває, що навіть після того, як ми стабілізували стан особи, за певний час людина знову потребує допомоги. Тож ми готові працювати над цим і надалі, ― підкреслила моя співрозмовниця.

          ― В хабі працює сім терапевтів. Тож, відповідно до запиту, який необхідний, ми пропонуємо фахівця, який працює з певною проблематикою. До нас найчастіше приходять люди, які мають труднощі зі сном, страждають через головні болі, не можуть сконцентрувати увагу, переживають тривожність, депресивні стани і мають труднощі в стосунках із батьками, дітьми, в сім’ях, з роботодавцями, тобто утруднений контакт «людина ― людина». Також ми не маємо обмеження стосовно віку: консультуємо дітей, підлітків, дорослих. Надаємо допомогу сімейним парам, вимушено переміщеним особам, родинам військових, готові консультувати військових ― в команді є психотерапевт, який спеціалізується на таких випадках. У майбутньому плануємо запустити також духовний провід, ― пояснила очільниця хабу ментального здоров’я «ДіяТи».

          «ДіяТи» ― простір, в якому є багато поваги до духовності та цінностей. Своїм завданням фахівці Хабу ментального здоров’я ― допомогти людині інтегруватися не лише в духовному, а в психологічному плані.

           

          Читай також

        • Отець Лука Михайлович: «Підтримка — це витончене мистецтво бути поруч»
        • На війні образ Бога, віри, себе в церкві розхитується і розвалюється як пазл — його потрібно допомогти перебудувати, — психолог-богослов Максим Вербельчук
        • Стій зі мною. Нас буде Десять і ми будемо з Богом
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"