Доєднуйтеся до збору макулатури в межах ековідповідального проєкту «Спожити»

Читай також

  • «Жийте, а не животійте!» – отець Роман Демуш до молоді Донецького Екзархату
  • «ЕКОцид, як і ракети, нас щоденно вбивають!»
  • #СпоЖити у Кривому Розі говоритиме про ЕКОцид
        • Доєднуйтеся до збору макулатури в межах ековідповідального проєкту «Спожити»

          Минулого тижня в Марійський духовний центр «Зарваниця» відбулись р-еко-лекції в рамках ековідповідального проєкту «Спожити».

          Запрошений спікер, голова екологічного бюро УГКЦ Володимир Шеремета в трьох лекціях розкрив проблеми екології в сучасному суспільстві та як ми можемо на них впливати. Зокрема, через призму творіння Божого, спираючись на енцикліку Папи Франциска «Laudato Si». Також учасники дізналися про методи економії ресурсів завдяки валізці енергоефективності. Відвідали екскурсію по Зарваниці на екотранспорті та відкрили ряд цікавих локальних ініціатив, які презентував Владика Володимир Фірман. Спираючись на заклик Папи Франциска «Діяти», ми вирішили започаткувати ініціативу зі збору макулатури, як вияв турботи про «Спільний Дім».

          🌱 В рамках проєкту оголошуємо збір серед активної молоді, зокрема, спільнот парафій церкви. Як результат, за виручені кошти маємо придбати електрозарядну станцію в МДЦ «Зарваниця»!

          Проєкт реалізовуємо в межах Тернопільсько – Зборівської Архиєпархії із благословення та підтримки Митрополита Василія Семенюка. Для реалізації цієї ідеї необхідно 30 тонн сортованої макулатури (чистої, розділеної, складеної та комплектованої, зокрема окремо картон, окремо книги, газети, журнали тощо), а це по 100 кг на кожну парафію в м. Тернопіль.

          🙏 Щиро просимо Вас підтримати проєкт та посприяти його реалізації. А саме, інформувати молодіжні спільноти про ініціативу та мотивувати її взяти участь, і, звісно, залучити якомога більшу кількість парафіян; організувати місце збору макулатури; за потреби організувати сортування; організувати транспорт для передачі макулатури в пункт прийому (великими обʼємами!) за адресою вул. Лозовецька, 13.

          Чому саме такий алгоритм? Бо чим більша кількість посортованої макулатури, тим більша її вартість.

          😇 Та спільнота, яка збере найбільшу кількість макулатури отримає оплачуваний вікенд в МДЦ «Зарваниця» (проживання + харчування) для відпочинку, реколекцій чи духовної віднови.

          Щиро віримо у Вашу залученість та бажання не лише мріяти, а й діяти, на благо нашої планети.

          ❗️ Збір макулатури до 30 листопада!

          За додатковою інформацією звертайтесь:
          0986118346 – Юлія Сиротюк, координаторка проєкту

          Читай також

        • «Жийте, а не животійте!» – отець Роман Демуш до молоді Донецького Екзархату
        • «ЕКОцид, як і ракети, нас щоденно вбивають!»
        • #СпоЖити у Кривому Розі говоритиме про ЕКОцид
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.