Одеська молодь у Буковелі

Інші дописи автора

  • Немає пов’язаних публікацій.
        Одеська молодь у Буковелі

        Світ – це книга. І хто не подорожував по ньому – прочитав у ній лише одну сторінку.  Св. Августин

        4 березня молодь Парафії святого Апостола Андрія Первозванного вирушила у триденну подорож, протягом якої мала можливість відвідати гірськолижний курорт «Буковель», про безкоштовні квитки подбало Згромадження Воплоченого Слова. Також мали можливість познайомитися з життям та устроєм братів та сестер Воплоченого Слова та послухати захопливі факти з історії Івано-Франківська.

        bukowel.odesa4

        bukowel.odesa

        Мабуть, жодного з учасників не залишили байдужими засніжені схили гір. Адже в Буковелі знайдуться траси як для професійних лижників та сноубордистів, так і для новачків. Тут наче все створено для ідеального відпочинку, ба й навіть підіймаючись на підйомнику можна розслабитись та подихати свіжим повітрям, насолодитись чарівними краєвидами гір та подякувати Богові за Його чарівні творіння.

        bukowel.odesa6

        А найкращий вид місцевості відкривається з оглядового майданчику, з якого можна побачити навіть Говерлу. Катаючись цілий день, учасники настільки захопились, що не відчували ні голоду, ні втоми. Під вечір молодь під проводом о. Руслана Остафія та сестер Воплоченого Слова рушила в село Поляниця, де у Літургійній молитві дякували Богу за можливість відпочити у горах .

        bukowel.odesa5

        Врешті-решт, молоді люди добрались до Івано-Франківська, але і тут на учасників очікував сюрприз. Сестри Воплоченого слова влаштували справжнє свято для учасників. Вони вирішили подарувати весняно-літній настрій і заграли на скрипці твори Вівальді «Пори року». Того вечора сестри також грали на гітарі та піаніно, ділились своїм веселим духом. Певно, що в них варто було б багато чому повчитись, зокрема гостинності, вмінню мріяти, ставити цілі та смачно готувати, і головне у все це додавати приправу любові… Наступного дня молодь вирушила у будиночок милосердя. Тут сестри піклуються про діток, які походять з неблагонадійних родин. Зайшовши в коридор, можна побачити всі розміри взуття та одежі, адже тут проживають діти від наймолодшого віку до студентського. Серед них є здорові діти та діти з деякими вадами. Втім, кожному вихованцю надається відповідне забезпечення та індивідуальний підхід.

        bukowel.odesa7

        Цікава та насичена програма очікувала молодь в Івано-Франківську. Це була півторагодинна екскурсія містом. Тут згадувались не просто історичні факти з історії міста. Скоріше в цій прогулянці переплелося минуле та майбутнє, героїчне, патріотичне, творче і гумористичне. Зокрема, молодь побувала на площі Шептицького, біля пам’ятника А.Міцкевичу, у будиночку, де колись працював С. Бандера, біля філармонії, у якій співала С. Крушельницька, біля пам’ятнику розстріляним гестапівцями хлопцям з повстанської армії. Ну кожна з таких зупинок передбачала захопливу та часом зворушливу історію…

        bukowel.odesa3

        Ввечері 6 березня молодь рушила назад, забравши з собою купу гарних вражень і чудовий настрій, а також заряд енергії, завдяки якому можна з новими силами приступати до завдань нового дня.

        Дякуємо Богові, о. Руслану Остафію  та с. Марії Уповання за таку чудову можливість побувати у горах.

         

        Інші дописи автора

        • Немає пов’язаних публікацій.

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора