Розрізняти і чекати

Інші дописи автора

        Розрізняти і чекати

        Кожен потребує любові, мріє про щасливі стосунки з коханою людиною. А в чому секрет щасливих взаємин? Про це роздумували під час реколекцій для учасників руху “Справжня любов чекає”. Ось кілька порад.

        1. Запитай себе про мету своїх стосунків – починай їх тоді, коли дозрієш. Буває, що шукаєш кохану людину, бо тобі бракує любові батьків,  проте чи тоді це будуть щасливі взаємини? Маєш хотіти бути з хлопцем чи дівчиною не через бажання заповнити пустку в серці, а через бажання любити – дарувати себе.

        2. Вмій відрізнити емоції і справжню любов. Неймовірна романтика – не гарантія любові, адже тебе може просто тягнути до коханої людини. А дорогі подарунки – це бажання контролювати дівчину чи хлопця. І коли періодично розходяться й знову сходяться, то маємо “токсичні” взаємини.

        3. У тебе почалися стосунки з хлопцем чи дівчиною? Спитай себе, чи через бажання просто бути разом, чи хочеш одружитися і працюєш над собою. Коли є щасливі взаємини, то це не просто бажання бути разом – люди хочуть мати сім’ю і працюють над собою, щоб бути кращими.

        4. Маєш намір пожити з коханою людиною разом до Шлюбу? Пам’ятай, що це може бути через егоїзм, розрахунок, невпевненість, бажання використати іншу людину, також тоді, коли нема довіри і відповідальності.

        5. Дбай за стосунки з Богом – коли не все гаразд у стосунках з Христом, то не можемо любити людей. Хочеш мати щасливі стосунки? Вмій розрізняти і чекати.

         

        Фото: kordon

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Захоплююсь журналістикою, церковним співом, люблю котів