Електронний лист до Св. Миколая

Інші дописи автора

        Електронний лист до Св. Миколая

        Незабаром гарне, величне свято. До всіх чемних і не дуже завітає Св. Миколай.

        В садочках, школах, інтернатах, в домівках та інших установах дітки пишуть листи зі своїми побажаннями. А також розказують в них, якими вони були. Що робили? Чи були слухняними? Чи не забували про молитву? Передають ці листи Його помічникам, які помагають Миколайчику здійснити мрії та побажання малечі.

        А коли ми, дорослі, писали востаннє лист до Св. Миколая? Бо незважаючи на роки, також маємо мрії.

        Це питання я і собі поставила. Тож, не вагаючись, взялась втілювати це у реальність. Але, оскільки на аркуш паперу та ручку не знаходилося часу, вирішила зробити це більш незвично у сучасний спосіб. Написала електронного листа зі своїми побажаннями. Цей лист, а в сучасній мові месидж, відправила через соцмережу Фейсбук. О, які були мої здивування, коли побачила, що лист прочитано! А також що Св. Миколай через свого помічника уточнив в письмовій формі певні деталі щодо мого замовлення. Це був мов сон, з якого не хотілося виходити. Справжня казка, в яку ми, дорослі, з часом перестаємо вірити. Я була на сьомому небі, відчуття словами не переказати. Та й друзі, з якими поділилася, також не йняли віри Св. Миколай відповів на листа. Як це можливо?

        Ви знаєте, все можливо, якщо сильно вірити та щиро бажати цього. Мрії стають реальністю, а особливо в передріздвяний, святковий час. І незважаючи, наскільки ми були слухняними збуваються. Лиш треба вміти чекати. І неважливо, скільки тобі років –  казка існує.

        Тож часу не гайте! Швиденько за стіл писати листа до Св. Миколая. Ще є трішки часу.

        п.с. А ще, матиму можливість зустрітися з Ним в Його резиденції. Але це вже інша історія.

        Ілюстрація: telegraf.com.ua

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Коментарі