Промінчик добра для Марічки

Інші дописи автора

        Промінчик добра для Марічки

        Марії 17. Вона щира, відверта, дуже тепла, а ще справжня красуня. Дівчина завжди старається бути в курсі усіх новин у світі косметології, а також власними руками створює прекрасні макіяжі, намагається заробити кишенькові гроші, продаючи косметику. Дівчина взагалі не уміє просто так марнувати час. У неї чимало хобі. Вона вишиває хрестиком, бісером, багато читає, захоплюється літературою, обожнює читати щось з філософії та психології.

        Дівчина розумна та спостережлива, у неї практично ніколи не буває поганого настрою, вона намагається віднайти сенс у всьому. Проте поки, на жаль, вона живе лише мріями. За свої 17 років вона лише інколи відвідувала школу, адже уже із першого класу у неї індивідуальне навчання удома. У дівчинки вроджена вада розвитку центрально-нервової системи і нижній парапарез кінцівок. Через це вона часто відчуває біль у ногах та спині. Погане самопочуття стало для неї нормою, яку може змінити лише операція.

        В Україні, у Києві, було проведено уже 16 таких операцій. Потрібні відповідні кошти, яких, як би банально це не звучало, батьки дівчинки не мають. Мама Марії працює кухарем, а батько – машиністом на залізниці. Є у дівчини бабуся, яка, як той ангел-охоронець завжди поряд, вона стала для неї не просто бабусею, але й вірною подругою, яка усім серцем вболіває за своє маленьке сонечко.

        У Марічки є старший брат, вона розповідає, що поряд з ним почувається захищеною від усіх нещасть, він завжди підтримує її та допомагає у всьому.

        На запитання про найзаповітніші мрії дівчина, звичайно ж, говорить, про одужання, бо коли вона уже не відчуватиме того дискомфорту та болі, які переслідують її зараз, то зможе жити по-справжньому повноцінним життям: подорожувати цікавими місцями, зустрічатись із новими людьми і просто жити…

        Марічка дуже мріє й про те, щоб у цьому світі ніхто не був самотнім: ні люди, ні тварини, щоб кожен мав до кого прихилитись та почути слово розради. І звичайно, щоб усі-усі на світі були здорові та життєрадісні. Вона щиро вірить, що добро завжди повертається добром, а зло справедливо карається.

        Через те, що Марічці вже 17, операцію потрібно робити негайно, інакше може стати пізно. Тож зробімо хорошу справу і допоможемо Марічці дізнатись та відчути, що таке життя без болю, лікарняних палат та постійних обмежень у русі.

        Сума, яку потрібно заплатити за операцію – 60000 гривень.

        Реквізити для перераховування коштів:

        Поточний Рахунок 26 257 000 19 44 13

        Подаємо моб. мами Галини Коваль: 067 974 66 43

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора