Арктичний холод почуттів

Інші дописи автора

        Арктичний холод почуттів
        Аномальне явище. Холод насувається з Арктики. Снігом засіяні зелені поля, квітучі сади. Світлини в соцмережах з автівками, які на літній ґумі намагаються знайти зчеплення з твердою поверхнею, яка покрита снігом. Знову зимовий одяг. Закриті школи, садочки. Страх. Нарікання. Але це короткотривале явище.

        Зміна клімату добре налякала людей. Адже таке не побачиш кожного року. Але хтозна, як воно буде… А так хочеться купатися в проміннях літнього сонечка і зігріватися його теплом.

        У нашому житті буває ще гірший холод. Холод, якого не проженеш горнятком теплого чаю, і навіть саме сонце не в змозі розтопити той лід, який покриває людське серце. Байдужість. Саме вона є тим холодом, який сковує серця, розум та наші руки. Вона заморожує наші почуття до себе, а тим більше до наших ближніх і до всього, що нас оточує. Байдужість пускає метастази нарікань, невдоволень і руйнує життя. Життя, яке є безцінним даром.

        Не будьмо байдужими до себе, до ближніх, а ще більше до Бога. Просімо в Нього сили, витривалості, бо тільки Він, за нашою згодою, може вигнати духа байдужості з нашого серця. Горімо вірою і любов’ю до Ісуса, і тоді ніякий, а навіть арктичний холод, не зможе зашкодити нашому життю.

        Будьмо з Богом, Який буде зігрівати наш сад почуттів від лютого холоду, і під проміннями Його Любові ми будемо приносити рясні плоди добрих діл, які є вакциною проти байдужості.

        Фото: pixabay.com

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)