Без цвіту не буде плоду

Інші дописи автора

        Без цвіту не буде плоду

        Сонце усміхається крізь хмари. Своїм промінням, мов руками, обіймає кожне створіння і зігріває своїм теплом. Не забуло сонечко заглянути і у вишневий сад, який рясно покрився білосніжним цвітом. Повітря пронизує звук працьовитих бджілок, які невтомно літають над цвітом і збирають пилок, щоб перетворити на смачний мед. Запах квітів на крилах вітру розноситься за межі садка і напоює повітря п’янким ароматом. Картина неповторна.

        Вишневі гілки тягнуться, мов руки у молитві, до небесних просторів. Білий цвіт надає величності саду і уособлює райський куточок, над яким, у всій своїй красі, порхають різнобарвні метелики, несучи радість і красу на своїх крилах. Перебуваючи у цій атмосфері, забуваєш про все земне. Душа напоюється миром і радістю, і твої руки разом з гілками підносяться до неба, славлячи Творця. Підняте лице лоскоче вітер, який стає чимраз сильнішим.

        Мов сніжинки, від дихання вітру на лице опускаються білі пелюстки вишневого цвіту. У парі з вітром пелюстки танцюють вальс і зачаровують погляд. Цвіт опадає і покриває землю білою ковдрою. На місці цвіту уже видніються зелененькі майбутні плоди, які ховаються між зеленими листочками.

        У нашому житті цими білосніжними пелюстками є добрі справи, які прикрашають нашу душу. Без цього цвіту наше життя стає оголеним і втрачає свою красу. Не біймося милувати око нашого Творця своїм цвітом, за який ми отримаємо плід Життя Вічного! І пам’ятаймо, що без цвіту не буде плоду.
        Фото: naturephoto

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)